Witam. Na wstępie napisze że dopiero zaczynam trenować. Robiłem 2 tyg taka ogólnorozwojowe którą doradził mi kolega, wczoraj przyszły mi zakupione suple kreatyna, bcaa i hmb. proszę o waszą pomoc bo absolutnie nie wiem jak to brać, a nie chce jeść tego za mało bądź za dużo.Dokładnie ile tego brać (tych miarek z olimpu?) i kiedy to dokładnie spożywać? Bardzo proszę o pomoc i dziękuje z góry. Dodaje link co dokładnie posiadam: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Najpierw ustal sobie dietkę albo najlepiej niech jakis dietetyk to zrobi Później możesz pod dietę zacząć to brać Ja bym brał kreatyne przez pierwsze 5 dni w dawkach 4x5g (po przebudzeniu, po obiedzie , po kolacji, i przed snem) po 5 dniach w dni treningu 2x5g po przebudzeniu i po treningu a bez treningowe 1x5g po przebudzeniu( każdą dawkę dużą ilością płynków popijamy). Bcaa w dni nie treningowe 2x5g (po przebudzeniu i po obiedzie) a w treningowe 3x5g (po przebudzeniu, 30 min przed treningiem i odrazu po treningu) . A jeśli chcesz robic masę to HMB według mnie jest ci zupełnie nie potrzebne Narazie.