co wybrac?
Napisano Ponad rok temu
Wzrost:185cm
Waga:80 kg
Cel: rzeźba
Chciałbym się wyrzeźbić, stosuję aeroby, uprawiam czynnie siatkówkę, więc w sumie nie jest aż tak źle ze mną, ale chciałbym wreszcie wziąć się za siebie porządnie. Na siłce ćwiczę ok 2msc. od tego czasu zrobiłem ogólnorozwojówkę, brałem do tego jabłczan z olimpa. Mam pytanie, który z tych supli kupić, ew. które łączyć, dla najlepszych, zauważalnych efektów? Kasą się dostosuję jakoś, ale wstępnie wybrałem kilka supli, które brałbym pod uwagę, mianowicie: Xpand, NO-Shotgun, NO-Xplode, DECA Stack, Shock Therapy, Storm, może proponujecie coś innego? Proszę abyście wyrazili opinię które najlepiej kupić
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Ty juz do tego brałes juz jablko podczasz ogólniaka.
W tym momencie suplementacja kreatyn jest bezsensowna, zbyt któtki staż aby wykozystac anaboliczne działanie krety w pełni.
Dodatkowo Ty chcesz się rzezbić.
Zakup sobie aminokwasy i glutaminke i dobra dietka z cieciem węgli i juz.
I just a fire a go dun dem.......
Napisano Ponad rok temu
Po pierwasze po 2 miechach nie ma sensu brac sie za krete.
Ty juz do tego brałes juz jablko podczasz ogólniaka.
W tym momencie suplementacja kreatyn jest bezsensowna, zbyt któtki staż aby wykozystac anaboliczne działanie krety w pełni.
Dodatkowo Ty chcesz się rzezbić.
Zakup sobie aminokwasy i glutaminke i dobra dietka z cieciem węgli i juz.
Ok, thx, jakbyś mógł, napisz jakiej firmy kupić te aminy u glutkę, ułożę jakąś dietę, dam do sprawdzenia i wio Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ok, thx, jakbyś mógł, napisz jakiej firmy kupić te aminy u glutkę, ułożę jakąś dietę, dam do sprawdzenia i wio Pozdro
Znalazłem sobie takie coś: BCAA Vitalmax 1000 Mega Caps. 240 kaps. ok. 60zł i Glucetyl Biogenix 250kaps. ok 60 zł może być taki zestaw??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie, nie bierz nic w kapsach bo to sie nie opłaca. Jak chcesz doba glutaminke to polecam BCAA+G Power firmy Sport's one, jest mistrzowska
sports one troche stracil po ostatniej akcji z badaniami bialek i generalnie jednoczesnym zniknieciem wiekszosci oferty ??
z tego typu supli polecam Growth Factor nutrabolicsa, masz wszystkie egzogenne + glutamina