![Dołączona grafika](http://i48.tinypic.com/21en84.png)
BTW wygląda tak:
Białko - 2,9g na 1kg masy ciała
Węgle - 5,1g na 1kg masy ciała
Tłuszcze - 1,6g na 1kg masy ciała
Kilokalorie - 46kcal na 1kg masy ciała
I jak to wygląda? Trochę za dużo białka i tłuszczy, a węgli za mało, nie? Ale jak zmniejszyć biało by wszystko ładnie grało? To samo z tłuszczami. Dodawałem wszędzie,gdzie kura oliwę, bo przecież trzeba wliczyć to, na czym się smaży pierś. Oczywiste, iż wycieram później z tego tłuszczu, ale mimo wszystko coś zostaje. Dlatego może tak dużo tłuszczy wyszło.
Mam jeszcze pytanie - czym zastąpić w śniadaniu mleko? Czy kefir 0% tłuszczu będzie dobry? A jogurt naturalny 0% tłuszczu? Który z nich (lub inny) będzie najlepszy? Proszę o porady.