SZEŚCIOPAK U KOBIETKI ;)
Napisano Ponad rok temu
Od ponad miesiąca ćwicze na fitnessie w celu wyrzeźbienia brzuszka, jednak jak na razie nie ma za dużych efektów na górnej widać już co prawda "kostki" i lekkie pionowe wgłębienie, lecz dolna część niby twarda ale i tak nic nie widać. Robie ok 200-300 brzuszków dziennie na różnych urządzeniach np. abcoaster, biegam 30-40 min na bieżni, nie chce też za bardzo schudnąć bo waże 50 kg przy 163cm wzroście, więc nie za dużo, ale chce się pozbyć tłuszczyku z brzuszka. PORADŹCIE;)
Napisano Ponad rok temu
do tego brzuszki ale na dolne partie podstawa jest unoszenie nog/kolan w zwisie na drazku/drabinkach
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
dołączam zdj
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownik adeli edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wstaw kolejne zdjęcie za 3 tygodnie tylko dalej katuj brzuszek i najlepiej całe ciało a także postaraj się patrzeć na to co jesz.
Kibicuję, że uda Ci się osiągać wymarzoną talię bez utraty centymetrów z obwodu klatki
Ps. Szkoda, że nie jesteś z Łodzi
Napisano Ponad rok temu
"Jeśli czegoś bardzo chcesz to niezbyt odległe to jest"
Wstaw kolejne zdjęcie za 3 tygodnie tylko dalej katuj brzuszek i najlepiej całe ciało a także postaraj się patrzeć na to co jesz.
Kibicuję, że uda Ci się osiągać wymarzoną talię bez utraty centymetrów z obwodu klatki
Ps. Szkoda, że nie jesteś z Łodzi
Dzięki wielkie! Ale co do tego jedzenia to uwierz mi, jest trudno Mam jeszcze takie pytanie, co do ćwiczeń, które jest lepiej wykonywać najpierw? aerobowe czy anaerobowe?
Napisano Ponad rok temu
pd. brzuszek spoko, wiec tak jak mowilem, troszke skoryguj diete, lekkie aeroby i trening brzucha i bedzie ok
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
zalezy kiedy chcesz je wykonywac. jezeli np samo bieganko to aeroby jezeli po jakims treningu silowym to bardziej bylbym za beztlenowym.
pd. brzuszek spoko, wiec tak jak mowilem, troszke skoryguj diete, lekkie aeroby i trening brzucha i bedzie ok
Dzięki wielkie! No i właśnie mam dylemat, bo czytałam na różnych forach wiele opini na ten temat i w końcu nie wiem, wiele osób pisze, że jeżeli najpierw wykonuje się ćwiczenia aerobowe a później anaerobowe to "pali" się w ten sposób mięśnie. ehh.. już sama nie wiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
nei dziekuj bo to dopiero poczatek i zadnych szczegolow nei ustalilismy;) ile masz czasu w tyg kiedy trenujesz i co mniej wiecej jesz rozpisz
No więc:
Trening Pon-Pt. W Pon, Śr, Pt trenuje ok 2h a we wtorek i czwartek ok 1h.
Przed śniadaniem 330ml wody z cytryną
Na śniadanie: bułka z szynką drobiową, 2 jajka lub twarożek, pomidorek+ kawka
Fitness ok 10-11
Po treningu, wyciśnięty sok z pomarańczy i grejfruta.
Obiad: wczoraj np. pstrąg duszony, a tak to różnie
kolacja: przeważnie nie jem
Moim największym problemem jest to, że nie potrafie sobie odmówić np. Karkówki z grilla, kaszanki, spaghetti ;(
Napisano Ponad rok temu
Ja jak byłem na redukcji ( schudłem 12 kg) mówiłem tak: Marcin nie po to się meczysz żeby potem jeść słodycze, czy tłuste mięsa.
Karkówka z grilla może być bo grill "wypala" tłuszcz, ale kaszanki i spagetti unikaj jak możesz
Napisano Ponad rok temu
Jedz 5-6 posiłków dziennie, tylko małych co 2-3 godzinki. Wiadomo najlepiej by w nich było jak najmiej cukrów i tłuszczy a jak najwięcej białka. Rozumiem że czasem ciężko sobie odmówić.
Ja jak byłem na redukcji ( schudłem 12 kg) mówiłem tak: Marcin nie po to się meczysz żeby potem jeść słodycze, czy tłuste mięsa.
Karkówka z grilla może być bo grill "wypala" tłuszcz, ale kaszanki i spagetti unikaj jak możesz
Ale faceci mają silniejszą wole a jakieś spalacze brałeś? ja to thyrotherm next generation czasem biorę, tylko, że odsypuje sobie troche tego proszku z kapsułki i biore jakieś 3/4, bo kiedyś wzięłam calą i myślałam, że mnie potarga i tak myśle żeby przerzucić się na jakiś spalacz strikte dla babeczek;)
Napisano Ponad rok temu
na sniadanie- owsiane platki, jaja
przed treningiem daj wegle zlozone, jakies chude mieso troche warzyw
po to samo ale bez warzyw
w nastepnych posilkach obcinaj juz weglowodany a troche tluszczy mozesz dodac
przed snem chudy twarog i troche oliwy.
poza tym 5 razy w tyg treningi to troche sporo;) co do spalacza nie jest podstawowy ale mozesz sie wspomoc, cos lekkiego to moze byc np thermo speed z olimp. cos troche mocniejszego to np xtreme thyroburn z FA, tam dawka to chyba 3 caps wiec po 1 nei powinno nic byc.
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Jak kolega mowi, posilek co 2-3h. glownie bialko, warzywa i zdrowe tluszcze.
na sniadanie- owsiane platki, jaja
przed treningiem daj wegle zlozone, jakies chude mieso troche warzyw
po to samo ale bez warzyw
w nastepnych posilkach obcinaj juz weglowodany a troche tluszczy mozesz dodac
przed snem chudy twarog i troche oliwy.
poza tym 5 razy w tyg treningi to troche sporo;) co do spalacza nie jest podstawowy ale mozesz sie wspomoc, cos lekkiego to moze byc np thermo speed z olimp. cos troche mocniejszego to np xtreme thyroburn z FA, tam dawka to chyba 3 caps wiec po 1 nei powinno nic byc.
Zobaczymy ile uda mi się wytrzymać na takim jedzieniu a co do spalacza to tylko taki który nie zawiera l-tyrozyny bo mam problemy z tarczycą także nie chce sobie zaszkodzić a thyrotherm właśnie tego w składzie nie ma.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu