Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co jeść

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

wojtekb95
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 119 postów
7
Neutralna
  • Wyciskanie [kg]:120

Napisano Ponad rok temu

Co jeść
co jeść aby zrzucić ok 10kg mam 186 cm waga ok 100kg ćwicze na siłowni 2-3 razy w tygodniu od ok 8miechów . Diete mam wysoko białkową średnio w węgle i tłuszcze lecz nie chudne zbytnio :/
  • 0
Rezygnacja to przegrana wszystko inne w tym sporcie to krok naprzód ...

GośćGuest_tmnt_*

Guest_tmnt_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

Re: Co jeść
Podaj no ten trening i diete

miklosz
  • Użytkownik
  • Pip
  • 30 postów
4
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nikt Ci jadlospisu nie ulozy,ogolna ,bardzo ogolna acz w 100% pewna metoda rzeby spalic smalec to spalenie wiekszej ilosci kalorii niz sie spozywa ale nei mozesz spalic o np 120 wiecej kalorii niz spozywasz i tak codziennei bo albo sie zajedziesz albo zwolnisz metabolizm z powodu niedoboru kalorii.wielki yates przed zawodami spozywal batoniki slodkie typu snickers ale...liczyl kalorie i wiedzial ze spala wiecej niz spozywa.a ciezko tak naprawde wpiep...ac wszystko i spalic wiecej bo smaczne zarcie ma duuuzo kalorii.najlepiej sprobuj ckd ale z glowa.bez skrajnosci,pozodzenia
  • 0

wojtekb95
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 119 postów
7
Neutralna
  • Wyciskanie [kg]:120

Napisano Ponad rok temu

Trening mam ogólnorozwojowy narazie aeroby robie 2-3 razy w tygodniu po godzinie . Jem 5-6 posiłków dziennie.
Mam 3 razy w tygodniu kulturystyke. W ten dzień gdy ćwiczę rano jem omlet z 3 bialek i 1 żółtka i 30g musli + mleko.
Na obiad wtedy zazwyczaj kotlety z piersi z kurczaka zjadam dosyć sporo do tego ryż ciemny lub ziemniaki i sałatki .
Pomiędzy śniadaniem a obiadem zjem banana serek wiejski lecz różnie czasami nawet nic .
Pomiędzy obiadem a kolacją zawsze dochodzą 1 lub 2 posiłki 2x tosty z plastrem sera żółtego i szynki np albo mała porcja musli.
Na kolacje zazwyczaj twaróg chudy z cebulką no i to tyle. Co mam w nim zmienić w moim jadłospisie?
  • 0
Rezygnacja to przegrana wszystko inne w tym sporcie to krok naprzód ...