7:00
Placek KFD (w skali 1:2)
B: 23,9g W: 74,5g T: 22,3g Kcal: 552
10:00
Chleb pełnoziarnisty razowy 50g
Sałata
Masło
Pomidor
Pierś z kurczaka (smażona) 50g
B: 15,5g W: 48,2g T: 14,7g Kcal: 341
13:00
Chleb pełnoziarnisty razowy 50g
Sałata
Masło
Pomidor
Pierś z kurczaka (smażona) 50g
B: 15,5g W: 48,2g T: 14,7g Kcal: 341
15:00 (posiłek przedtreningowy)
Ryż brązowy 50g
Pierś kurczaka (smażona) 100g
Surówka warzywna
B: 25,8g W: 37,9g T: 25g Kcal: 500
Bezpośrednie po treningu
Carbo 50g
18:00 (posiłek potreningowy)
Ryż brązowy 50g
Pierś z kurczaka (smażona) 100g
B: 22,9g W:27,9g T:20,2g Kcal: 400
21:00
Ser twarogowy chudy 100g
B: 18g W: 3,5g T: 0g Kcal: 86
-------------------------------------------------------------------------
PODSUMOWUJĄC:
Białko: 121,7g (ok. 2,5g na 1kg masy ciała)
Węglowodany: 285,2g (ok. 6g na 1kg masy ciała)
Tłuszcze: 96,9g

Kcal: 2402
I co myślicie? Czy wiele za dużo jest tego tłuszczu? Bo zastanawiam się czy nie lepiej jest gotować pierś z kurczaka jako posiłek o 10:00 oraz 13:00? Wiadomo, straci to dużo na zawartości tłuszczy oraz na smaku, niestety


Za wszystko wam dziękuję
