Więc tak od dłuższego czasu ćwiczę na siłowni, jakies 2 lata, z czego 0,5 roku z Kreatyną. W sumie jestem z siebie zadowolony, słabiak nie jestem, jednak chciałbym przerzucić się na coś co powiększy mi masę - czyli odżywkę wspomnieną w tytule
Ten Activlab to w sumie propozycja, bo jest to jeden z tańszych Gainerów, a ja raczej kasą nie dysponuję, ale nie polecajcie mi jednych - nie odradzajcie drugich, mam tylko proste pytanie.
Ręcę i reszte ciała mam okey, jestem zadowolony, ale nigdy sie nie brałem za brzuszek, a gdy juz zacząłem to jakoś bez efektywnie.. Mam małą oponke i nie moge jej zrzucić, jednak ciągle ćwiczę brzuch, rowerek, 6 weidera itp
Ale czy taki Gainer przyda mi się na brzuch? Bo bardzo go potrzebuje na resztę ciała, ale nie wiem czy bedzie on wspolpracowal z brzuchem i czy jest sens go w ogóle brać..
Czemu Gainer?
Ma w sobie dużo kalorii, białka, kreatyny, tauryny, więc może i się nie znam, ale wydaje mi się że ćwicząc np. Brzuch, mięśnie mi się powiększą i to porządnie i potem zrzucić oponke bedzie chyba łatwiej,
Proszę o pomoc! Czy brać Gainer? Glownie chodzi o brzuch!
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-5000g-2,p.html