brzuch i aeroby
Napisano Ponad rok temu
moje pytanie jest takie, czy jak robie masówke, moge cwiczyc brzuch 3 x w tygodniu i do tego w piatek i poniedzialek po treningu 15 minut na rowerku spedzac? pomoze to w spaleniu troche oponki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 To poco się pytasz?Napisałem Ci przecież, że po 15-20 minutach zaczynasz spalać tłuszcz, więc Twoje bieganie nic zbytnio Ci nie da jak będziesz po tyle biegał.
 To poco się pytasz?Napisałem Ci przecież, że po 15-20 minutach zaczynasz spalać tłuszcz, więc Twoje bieganie nic zbytnio Ci nie da jak będziesz po tyle biegał.

Napisano Ponad rok temu
I Owszem rowerek nawet wsazany żeby podkręcic metabolizm ja lece 2 x w tyg po 20/25 min
Aha i nie pomoze w spalaniu oponki bo nieda sie jednocześnie masowac i redukowac w jednym miejscu możesz jedynie podtrzymac taki stan jaki masz
Użytkownik Dawidddd12 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak już to zrób z 2x w tygodniu na czczo po dobre 40 min
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Rzeźba i tłuszcz na Brzuchu:-( | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Ćwiczenia na brzuch. Jak schudnąć z brzucha | Treningi | 
 |   
 | ||
| Brzuch | Fitness i Aerobik | 
 |   
 | ||
| Jaki trening brzucha na masie | Trening dla średniozaawansowanych | 
 |   
 | ||
| Trenig brzucha ;) | Humor | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 zalany brzuch ? trening dla Seby :D zalany brzuch ? trening dla Seby :D- Ponad rok temu 
- 
			 trening na masę plus gubienie brzucha trening na masę plus gubienie brzucha- Ponad rok temu 
- 
			 Pomoc dla planie treningowym Pomoc dla planie treningowym- Ponad rok temu 
- 
			 Witam i prosze o rade w sprawie planu treningowego Witam i prosze o rade w sprawie planu treningowego- Ponad rok temu 
- 
			 NOWY SEZON NA RZEŻBE - trening przemyślany dogłebnie NOWY SEZON NA RZEŻBE - trening przemyślany dogłebnie- Ponad rok temu 
- 
			 Ćwiczenia na brzuch. Ćwiczenia na brzuch.- Ponad rok temu 
- 
			 A6w czy abs przy moim brzuchu ??? A6w czy abs przy moim brzuchu ???- Ponad rok temu 
- 
			 FBW trening do poprawy na redukcję FBW trening do poprawy na redukcję- Ponad rok temu 
- 
			 trening dla nowego trening dla nowego- Ponad rok temu 
- 
			 pytanie co do ksztaltu bicepsów - cwiczenia pytanie co do ksztaltu bicepsów - cwiczenia- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu