KALORYFER U KOBIETY.
Napisano Ponad rok temu
Co do słodyczy , nie jest dobrze jeżeli dużo ich w siebie wrzucasz , fakt faktem dietę mówisz masz nisko węglową więc dla tego fat nie idzie ale również nie palisz go bo dobijasz kcal po przez słodycze .
Najlepsza na przyrost mięśni jest dieta Suplami tylko możesz ją uzupełnić lub w jakiś sposób podkręcić . Przyspieszyć przytost mięśni możesz ale jakimś testo np
Ps. Jeżeli potrzebujesz profesjonalnych porad na temat diety i odrzywiania napisz na PW pozdrawiam .
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
a zastanawiam się własnie nad zdrowymi węglowodanami, bo już te dania wysokobiałkowe mi się troszke przejadły. od 4 miesiecy jem kurczaka i ryby, wiec ciezko jest
P.S spadła mi silna wola i motywacja.... Kolejne słodycze 15 minut temu prosto przed snem czego nigdy nie robie ! będzie cięzko ... Jakieś pomysły jak to pohamować? Jak nie zjem czekolady to nie jestem w stanie nic zrobić, a zaczęło się to od mięsiąca własnie podczas dukana i coraz bardziej narasta.Fakt,że znajomi mi troszkę wpychają zbędnych węgli, mówiąc jaka to jestem już chuda i czuje, że troszke odpuszczam Chrom, kwaśne ... nic nie pomaga, jem jak szalona cały cukier z półek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ok:) Duża roznica jest pomiędzy ryzem brazowym a białym? Oraz powinnam jeśc go tylko z warzywami, nie mieszając z mięsem lub rybą?
Brązowy ma więcej błonnika , witamin i minerałów , ma niższy indeks glikemiczny . Jasne z warzywami i jakimś mięskiem , możesz jakieś sałatki przyżądzać np.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
P.S w koncu mam delikatne zakwasy i lekko wyszła górna czesc miesni i coraz glebsze wciecie po srodku brzucha wiec jakis plusik ale na dole dalej troche tluszczyku przez te slodycze mi poszlo
Napisano Ponad rok temu
Sposób na nie jedzenie słodyczy-nie kupowaie ich-proste
Napisano Ponad rok temu
Systematycznie i z pasją koksuje sobie w domowym zaciszu.
NAJlepsze ćwiczenia na brzuch (wg. mnie):
http://forum-kult...iesnie-brzucha/
Napisano Ponad rok temu
Dołem brzucha nie warto się przejmować,nawet osoby mające dobrze widoczne górne części mają na dole lekką fałdkę.
Sposób na nie jedzenie słodyczy-nie kupowaie ich-proste
uwierz,że ja ich nie kupuje, a moi wspollokatorzy jak na zlosc stawiaja na stole czekoladki i wszystko co lubie, mowiac ze nic mi sie nie stanie jak przytyje, wiec bardzo ciezko jest przejsc obojetnie akurat obok slodkiego lub wieczorem podczas ogladania jakiegos filmu czy cos ... ale dzis i wczoraj jem ladnie, nie otwieram juz nawet polek w domu !
Napisano Ponad rok temu
zamiast słodyczy wrzuć może jakiś jogurt? - jeśli źle mówię to mnie poprawcie
Dla czego jogurt ??
uwierz,że ja ich nie kupuje, a moi wspollokatorzy jak na zlosc stawiaja na stole czekoladki i wszystko co lubie, mowiac ze nic mi sie nie stanie jak przytyje, wiec bardzo ciezko jest przejsc obojetnie akurat obok slodkiego lub wieczorem podczas ogladania jakiegos filmu czy cos ... ale dzis i wczoraj jem ladnie, nie otwieram juz nawet polek w domu !
Słodziaku umacniaj silną wolę . Cukier podnosi produkcję serotoniny dla tego czujemy ten błogi stan po zjedzeniu batonika .
Jeżeli przychodzi ochota na słodkie zjedz np. Jog nat. z jabłkiem , mandarynką , cynamonem , kakaem i odrobiną chilli .
Użytkownik UkaniU edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a dziś pokaze Wam zdjecie brzuszka 2 tygodnie pozniej, troche gorszej jakosci, ale jest ) bede co jakis czas wstawiac efekty lub ich brak
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownik Tattooedgirl edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak na poważnie jest super ogranicz słodkości przyłóż się do diety i do treningu a będziesz miała tą swoją Kratę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I masz tego efekt takie małe podjadanie może przekreślić wszystko co chcesz osiągnąć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cóż to za awatar wwwrrr ..
Napisano Ponad rok temu