Chciałbym zacząć trening na zwiększenie masy i siły. a więc Kieruje się z Prośba do użytkowników Tego Forum o Udzielenie mi Pomocy z Planem i ewentualnie Dieta.
Moje Wymiary i Dane:
Waga: 69.8 KG
Wzrost: 172 CM
Klatka: 98.5 CM [bez napięcia]
Kark: 36.5 CM [bez napięcia]
Biceps: 33.3 CM [z napięciem]
Pas: 84 CM [bez napięcia]
Uda: 58.2 CM [bez napięcia]
Łydki: 36.6 CM [bez napięcia]
Przedramię: 27.3 CM [bez napięcia]
Nadgarstek: 18 CM [bez napięcia]
Biodra : 90.5 CM
Mierzyłem według Tego Rysunku [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Do Dyspozycji mam:
Expandera
Hantle i Sztangę z obciążeniem 25 kg na razie tyle na początek zakupiłem jeżeli trzeba więcej to piszcie
ławeczkę prosta zwykła.
Zamieszczam też aktualne zdjęcia moje Przypominam iż ćwiczę Dopiero 1 MS.
Wszystkie fotki robione bez napięcia prócz 2 ostatnich
Zdjęcia są w Albumie wiec proszę wejść [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Proszę O tych co się znaj na tym o ułożenie jakiegoś Planu. Jakie Ćwiczenia na początku jakie ostatnie na dopompowanie [jakim ciężarem na hantle mogę włożyć maksymalnie po 12 kg a na barki dam rade zrobić 3x8 gdy na hantlach jest 7 kg.a reszta więcej to ok. na biceps na sztandze 25 kg na 7 ruchów w 3 seriach też dam rade bez kiwania i w miarę powoli i dokładnie] ile powtórzeń na dana cześć ciała i ile serii przerwa między seriami i partiami ciała.miedzy ćwiczeniami.
Proszę o niepisanie poszukaj w Internecie jest tego dużo chce aby ktoś kto się zna pomógł mi. o ułożenie Planu i na ile ten Plan ma być i ewentualnie jaka dietę bym mógł mieć do tego.bez odżywek. chyba że jakieś witaminy.
Zdjęcia robione w trakcie pisania tego tematu wszelkie uwagi i pouczenia mile widziane,osób które się na tym znają.
z góry Bardzo Dziękuje Każdemu za Pomoc.
Kontakt na Gadu Gadu mile widziany: 26672520
Użytkownik WariaT* edytował ten post Ponad rok temu