Dieta...
Napisano Ponad rok temu
A jem codziennie jogurt duży, co jakieś 2h 3 bułki ser szynka warzywa albo mięso, dużo wody.. mniej więcej napisałem bo nie będę przepisywał całego, bo ogólnie jem to co napisałem.... Kumpel je to samo normalnie tyje... nie zwraca mówi, nawet na to nie raz... a ja 1.86 i max ważę 63 kilo! Zażywać metanabol+osłonki czy zmienić coś w diecie?
Napisano Ponad rok temu
Przykładowa dieta
8:00
100g płatkow owsianych/200ml mleka/3 gotowane jajka(cale)
12:00
150g piersi z kurczaka/warzywa 100g-200 (brokuły,kalafior)/100g chleba pełno ziarnistego/owoc(np jabłko)
16:00 Posiłek przed treningowy
150g piersi z kurczaka/100g ryzu/100-200g warzyw(brokuły/kalafior)mozesz tez kupic sobie bcaa
17:00 Trening przykładowo do 18:30
Po treningu 1 banan + bcaa
20:00
70g ryzu/150g piersi z kurczaka
23:30-24:00
250g twarogu chudego 10ml oliwy z oliwek
Tak powinienes sie odzywiac jesli chodzi o mase bo chcesz przytyc jak mowiłęs i naprawde wybij sobie z głowy jakias mete i inne głowna jak juz to po czasie sobie jakies suple ogarniesz na poczatke bcca ci styknie pozdro
Napisano Ponad rok temu
Kupuj metke, kupuj! z taką wiedzą to bym Ci nawet ostrowii nie dał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze ja nie jestem jakims specjalista ale nie niszcz sobie organizmu i zdrowia rzadnym syfem typu anabole i inne scierwa.Rozumiem ze chcesz przymasic wiec ja ci napisze przykładowa diete ktora stosowałem kiedys chodzac na siłownie robiac mase bo jesli chodzi o temat masy to troche wiem na ten temat gorzej z rzezba i redukcja dlatego sam tu załozyłem posta,
Przykładowa dieta
8:00
100g płatkow owsianych/200ml mleka/3 gotowane jajka(cale)
ŚNIADANIE : OWSIANKA+MLEKO(0,5/2,0/3,2% KTÓRE CI SMAKUJE )+RODZYNKI+ORZECHY WŁOSKIE+PESTKI DYNI+SIEMIĘ LNIANE+JAJA GOTOWANE+MANDARYNKA
12:00
150g piersi z kurczaka/warzywa 100g-200 (brokuły,kalafior)/100g chleba pełno ziarnistego/owoc(np jabłko)
FILET+WARZYWA+OLIWA+RYŻ BRĄZOWY
16:00 Posiłek przed treningowy
150g piersi z kurczaka/100g ryzu/100-200g warzyw(brokuły/kalafior)mozesz tez kupic sobie bcaa
WARZYWA AUT !
17:00 Trening przykładowo do 18:30
Po treningu 1 banan + bcaa
OK
20:00
70g ryzu/150g piersi z kurczaka
OK
23:30-24:00
250g twarogu chudego 10ml oliwy z oliwek
OK
Tak powinienes sie odzywiac jesli chodzi o mase bo chcesz przytyc jak mowiłęs i naprawde wybij sobie z głowy jakias mete i inne głowna jak juz to po czasie sobie jakies suple ogarniesz na poczatke bcca ci styknie pozdro
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
a co jeść w dni nie treningowe ?
MOŻESZ SOBIE UROZMAICAĆ DIETĘ LECZ WARTOŚCI POWINNY BYĆ UTRZYMYWANE W NORMIE .
CO JEŚĆ W DNI NT ?
TO SAMO CO W TRENINGOWE PO ZA POSIŁKAMI OKOŁO TRENINGOWYMI , MOGĄ BYĆ CIĘŻSZE , BARDZIEJ SYTE I Z DODATKIEM WARZYW .
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.