sztuki walki a dieta wegetarianina
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisz czy chodzi ci owegetarian, nazwijmy to liberalnych którzy produkty z mięsa jedzą, czy też o wegan którzy białka mleka nie tykają. Ja nie jestem jednym ani drugim. Interesuje mnie przyjmowanie odżywek, ale niestety zbyt wielee nie wiem o ich składzie.Jezeli jestes typem wegetarianina, ze nie jesz tylko miesa to mozesz z powodzeniem zastosowac odzywki typu Gainer.
A propos sportowców to Martina Navratilova i Chuck Norris (może to nie do końca sportowiec), są wegetarianami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepsze żarcie to takie na widok którego arterie same sie czopują. Najlepiej popijać je browarkiem. 8)
No i wbrew poglądowi "najważniejsze to jak sie ze sobą czujesz", powiem, że masz niedowagę (185/60). Chyba że to /wnioskując po pani od polskiego/ wiek dojrzewania i po prostu strzeliłeś mocno w górę. To by było normalne. Ale w takim wypadku potrzebujesz normalnego żarcia, by organizm miał sie z czego budować, a nie samych roślinek.
Napisano Ponad rok temu
Mam wielu znajomych wegetarian, w tym sportowcow i maja znakomite wyniki badan.
Warto wspomniec jeszcze, ze nie ma diety umiwersalnej sluzacej jednakowo dobrze kazdemu.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Nie chcę żeby ten post był początkiem bezproduktywnego przewrzaskiwania się, jeśli tak to odbierasz, to z góry przepraszam.
A wracając do wegetarianizmu, to mam 180 cm, i 83 kg wagi. Wyniki badań mam w porządku. Jeśli widzisz jeszcze jakieś rzeczy do których masz jakieś zastrzeżenia to proszę, chętnie o tym podyskutuję.
Napisano Ponad rok temu
Wiedząc swojego psa, myślę o tym czy smakuje jak szynka. nie moge jesc swoich [przyjaciół). hihi.pewnie zaraz się odezwą smakosze zwierzątek :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
szpagat
- Ponad rok temu
-
Świadome sterowanie treningiem
- Ponad rok temu
-
sw, a czas na silke(i jak cwiczyc)
- Ponad rok temu
-
złamanie nosa...
- Ponad rok temu
-
Ktora herbata na noc ?
- Ponad rok temu
-
Paweł Filleborn - upadek legendy ?
- Ponad rok temu
-
Zabieg (artroskopia) kolna, co z dalszymi treningami?
- Ponad rok temu
-
odszkodowania
- Ponad rok temu
-
JAKA dieta??
- Ponad rok temu
-
przewrót w tył i salta
- Ponad rok temu