Kończe cYKL i cO dalej ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
prowadzisz diete ?
Mój blog treningowy: ZAPRASZAM
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bialko mozesz sobie kupic do uzupelnienia diety, a jezeli chcesz cos przedtreningowego to polecam vasobolan.
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
vasobolon przy obecnych specyfikach to cienizna
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
przy tych wszystkich vaso sie chowa, kto siedzi w temacie potwierdzi to
Napisano Ponad rok temu
plutonium ? tam jest z 15 rodzji
yy meso bez kreatyny ?
to tak w skrócie....
Mój blog treningowy: ZAPRASZAM
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
nox pump, mesomporph, ,stanofusion, vault, 1.m.r, noxi pro, big bang, plutonium itd
przy tych wszystkich vaso sie chowa, kto siedzi w temacie potwierdzi to
Pozwól iż wybuchne śmiechem , poczytaj troche ziomuś bo to śmiech , vaso to delikatny suplement na pompe i w przerwy miedzy kreatynowe ( stosowalem i powiem ze przy zwiekszeniu dawki o 2 kaps spełniał dobrze swoja role ) , a ty tu wyskakujesz z typowymi przedtreningówkami ktore owszem daja pompe oraz maja na celu pobudzenie , zwykle stosowane na cyklach kreatynowych , w swoim składzie tez posiadaja róznie formy kreatyny . Tyle na ten temat i przestan pisać pierdoły !
Użytkownik VanEyden edytował ten post Ponad rok temu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
Ktos tam pisal ze ma 15 kreatyn, i co z tego czy ma jedna czy 15? hi tec jest znany z tego ze daje milion skladnikow w smiesznych dawkach i jaraja sie tym jedynie takie łebki co oceniaja supel po ilosci hiper skladnikow
a w porcji 1m.r ktora ma z 6g to myslisz ze ile tej krety jest? wez sie pier... w dekiel
Użytkownik animatrix edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie po to pisze zeby takie łebki jak ty zrozumialy ze jesli tylko w dzien treningowy wezma jedna porcje takiego stacka ktory ma porcje kreatyny to nic sie nie stanie bo pewnie nie wiecie ale organizm sam wywarza kreatyne i znajduje sie ona w jedzeniu, wiec jak ci tak przeszkadza kazdy gram krety to nie jedz miesa i wytnij trzustke
Ktos tam pisal ze ma 15 kreatyn, i co z tego czy ma jedna czy 15? hi tec jest znany z tego ze daje milion skladnikow w smiesznych dawkach i jaraja sie tym jedynie takie łebki co oceniaja supel po ilosci hiper skladnikow
a w porcji 1m.r ktora ma z 6g to myslisz ze ile tej krety jest? wez sie pier... w dekiel
Ty imbecylu , " Wlasnie po to pisze zeby takie łebki jak ty zrozumialy ze jesli tylko w dzien treningowy wezma jedna porcje takiego stacka ktory ma porcje kreatyny to nic sie nie stanie " a w dni nie treningowe ?! VASOBOLAN żresz po to aby utrzymywał pompe cały czas ! Miedzy cyklami kreatynowymi ! Cóż z tego że wezmiesz Meso czy MR1 jak pompa schodzi 2h po treningu ! Na Vaso masz ja 24h na dobe ! Pozatym nie tylko pompa jest celem vasobolanu ! Pozwala przywrócić w krótrzym czasie możliwośc przyswajania kratyny . To ze kreatyna jest dostarczana naturlanie to wiemy , a wiesz jaka forma kratyny i ile jej wg jest ? W wołowinie masz 2g kreatyny na okolo 2kg miesa . Patrzac obiektywnie , spozywa sie okolo 0,5kg miesa dziennie , patrzac ze bedzie to tylko wołowina , spozyjesz w ciagu dnia 0.5g kreatyny , wiec to nie ma wg wiekszej funkcji biologicznej w organizmie, najprostrzy monohydrat spożywasz 10g dziennie , po okresie 6-8 tygodni organizm zostaje tym " nasycony " i nie działa tak jak w pierwszych tygodniach , dlatego robisz przerwy , vasobolan ma za zadanie utrzymywac pompe która zrobisz na cyklach kreatynowch + dodatkowo przyspieszyc czas po ktorym znów mozesz przywalić kreatyne . MR1 jak i Meso jak i inne przedtreningówki maja na celu pobudzić jak i napompować , ale pompa szybko znika a po pobudzeniu masz zjazd , tego typu suple pompuja na treningu po to zeby kreatyna która bierzesz osobno podtrzymała tą pompe i zebys mógł przywalic dobry trening i wykorzystac potecjał obu tych suplementów gdyż zwykle sa w zestawie , jak np Storm + Shock . Myśle , że dotarło do Ciebie że wiesz gówno a zgrywasz cwaniaka o nie wiadomo jakiej wiedzy , lecz musze Cie zmartwić , twa wiedza jest ograniczona tak samo jak i Ty , wiec skoncz piepszyc swoje lamenty i skoncz wypowiadac sie na tym forum bo ktoś podobno umysłowo chory jak ty cie posłucha i sobie krzywde zrobi . Co do autora tematu : jadłem Vasobolan , zwieksz dawki o 2-3 kapsułki niż standardowo na opakowaniu pisze a poczujesz jego działanie
Użytkownik VanEyden edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ahahhaha powiem tylko tyle, 24h na dobe pompa ahahahhaa
"na cyklach kreatynowych robimy pompe, vaso ja utrzymujemy" ahahah co ty piszesz w ogole za brednie hahaha poczytaj co to pompa może i co kreatyna ma wspolnego z pompą
i co jeszcze ci sie przysnilo?
btw. wlasnie jak sie miesnie nasyca kreatyna to dziala ona w pelni, a ty piszesz ze wtedy przestaje dzialac, wiesz w goole baranie o czym piszesz czy tylko tak sobie klikasz? totalny noob
Napisano Ponad rok temu
24h/dobre pompa, ludzie kupujcie to !!
ahahhaha powiem tylko tyle, 24h na dobe pompa ahahahhaa
"na cyklach kreatynowych robimy pompe, vaso ja utrzymujemy" ahahah co ty piszesz w ogole za brednie hahaha poczytaj co to pompa może i co kreatyna ma wspolnego z pompą
i co jeszcze ci sie przysnilo?
btw. wlasnie jak sie miesnie nasyca kreatyna to dziala ona w pelni, a ty piszesz ze wtedy przestaje dzialac, wiesz w goole baranie o czym piszesz czy tylko tak sobie klikasz? totalny noob
Naprawde jesteś baranem Nawet nie chce mi sie juz wypowiadać na ten temat , dobranoc Weź go ktoś zbanuj albo co ..
Napisano Ponad rok temu
Jesli nie bana to chociaz mam nadzieje ze ktos ci zmieni avatar na taki z tekstem "człowiek debil"Naprawde jesteś baranem Nawet nie chce mi sie juz wypowiadać na ten temat , dobranoc Weź go ktoś zbanuj albo co ..
pompa po kreatynie... pompa 24h na dobe po vasobolanie... a po siekaczach 2h....kreatyna przestaje dzialac jak sie miesnie nią nasyca....
Totalny debilizm netowy, stu procentowy
Koniec tematu dla mnie.
Napisano Ponad rok temu
Po 2 : Vasobolan stosujesz co dzien , co pozwala utrzymać efekt napompowania cały czas .
Po 3 : Po " siekaczach " jak ty to sam sobie nazywasz pompa schodzi nie dalej jak 2h po treningu
Po 4 : kreatyna przestaje działac jak organizm sie nia nasyci i przyzwyczai , czytaj baranie ze zrozumieniem , faza nasycenia miesni trwa 2 tygodnie , a nie 6-8 .
Dziekuje , dobranoc . Moge mieć człowiek debil , ale dla ciebie określenia brak , może być TIBR czyt. " TotalnyImbecylBezRozumu " . Mod zamknij ten temat albo daj mi tego pajaca bo ciśnienie podnosi .