4 miesiące, budowa.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To dla mnie na prawdę ważne więc prosze o szczere odpowiedzi. Nie żadne że to trzeba milion lat itd, i trening żeby był możliwy jeśli o moje ... siły chodzi.
PS : Bez supli. No i jeśli się da to bez siłowni...
Napisano Ponad rok temu
Poczytaj na forum co i jak z dieta i treningiem. BO to najwyzszy czas zeby brac sie za siebie ( jesli nie chesz byc jak to ujołeś "leszczykiem" )
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Necr0_94 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale priorytetem muszą być cwiczenia, wiec jak silki sie nie da skminic, to zakup do tych hantli sztange prostą z jakims obciazeniem no i chodziaz jakas laweczke, by mozna bylo fajnie klatke zrobic.
Szkoda ze nie masz silki w pobilzu bo strasznie drogo cie to moze wyniesc. No a dieta jest mniej wiecej tak samo wazna jak trening, w twoim przypadku nawet chyba wazniejsza. Na pewno dasz rade tyle zjesc nie martw sie pocwiczysz to musisz potem dorzucić do pieca
Napisano Ponad rok temu
właśnie spojrzałem na fotkę,
domowymi ciężarami to dla takich co mają trochę masy i np wymuszoną przerwę mają od siłowni,
bez dużego ciężaru nie nabierzesz masy, zapomnij
a w domu tego nie znajdziesz
możesz kształtować sylwetkę, ale masy nie nabierzesz, heh brata mam 15 lat i ma już sylwetkę, widać klatkę u niego zarysy, fajna biologia, masy mięśniowej w biologi nie znajdziesz, do masy potrzebne duże ciężary i ich zwiększanie, małymi też można był pewien artykuł na forum ale w skrócie nic to nie da, goście co mieli już wyrobione mięśnie ćwiczyli małymi ciężarami to mieli efekt, ale na zjadaczu chleba, potrzebna Ci siłownia, niech Cie tata wozi 3 razy w tyg na siłownie, lepiej wino pić z kumplami ? jak za daleko masz, a jak rodzice nie mogą to se rowerem pojedź
i nie trzeba miliona treningów
wystarczy 1 godzina x 3 dni w tyg
co daje nam 3 godz
dobrze dobrane ćwiczenia z dobrym ciężarem
jakiegoś gainera oboziązkowo z czasme dla Ciebie i przyzwyczajać się powoli do dobrego żywienia czyli (1. na początek te same pory, mniej w posiłku jeść a częściej 2. jeść produkty białkowe, inne zapewne jesz a nie zwracasz uwagi do tego dużo owoców warzyw, 3. alkohol nie wskazany, wręcz zakazany, chyba że piwo raz w czas to normalna sprawa itp id
Użytkownik bezwniku edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
*coś = Zarys sylwetki no sześciopak lekko i te klatke. Bo ja mam klate jak szczur czoło.
PS : Włąsnie sobie przypomniałem.... Mam chorobę tarczycy. Jeden z objawów polega właśnie na tym, że moge jeść i jeść ale nie tyje. Biore na to tabletki " Euthyrox 50 "
To jest jakaś niedoczynność czy tam nadczynność tarczycy. Dlatego nie tyje. CZy z tego powodu dieta powinna być jeszcze bardziej ... obszerna ?
Użytkownik Necr0_94 edytował ten post Ponad rok temu