Myślę, że tatuaż na ręku będzie wystarczającym dowodem potwierdzającym autentyczność moich zdjęć..
5 lat temu jakoś....
Użytkownik aptekarz10 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Kiedy coś sobie obiecujesz, nie możesz się poddać. Gdy jesteś na siłowni musisz wypełnić obietnice jaką sobie złożyłeś. Ludzie, którzy potrafią się motywować w każdej dziedzinie to przeważnie Ci którzy wygrywają."
Napisano Ponad rok temu
"Kiedy coś sobie obiecujesz, nie możesz się poddać. Gdy jesteś na siłowni musisz wypełnić obietnice jaką sobie złożyłeś. Ludzie, którzy potrafią się motywować w każdej dziedzinie to przeważnie Ci którzy wygrywają."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nooo wreszcie jakieś byczysko wstawiło foto Szacun dla ciebie !
Mów tu szybko ile ćwiczysz i co brałeś ;D Saa/Ph ? czy suple ?
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to już wiem ile lat muszę cwiczyć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tym większy szacun dla ciebie że się nie poddałeś ,że tyle czasu na to poświęciłeś .
Ciężką pracą ,silnym charakterem jednak można zdziałać cuda
Mam nadzieje że zagościsz u nas na dłużej i będziesz się dzielił swoją wiedzą bo na pewno duża posiadasz
Dziabka też robi wrażenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No co Ty czlowieku, z takimi efektami chcesz przestawac?? Moim zdaniem nie powinno Ci brakowac motywacji Rzezba rzeczywiscie robi wrazenie (ile zyl ). Dziary tez bardzo fajne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nie myslales o tym zeby laczyc swoja przyszlosc z kulturystyka nie mowie tu o zawodach itp ale jakis indywidualny trenner czy cos z tym stylu w koncu potencjal masz ogromny.
A powiedz tak szczerze przez te kilkanascie lat ile razy miales cykli na krecie a pozniej ile cykli na sterydach i powiedz od czego zaczynales jak mozna wiedziec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak bym chciał w przyszłości wyglądać :)Zdziwiłem się że tak wyglądasz przy wadze 84kg, mega pozytywnie. Jak stoisz z wynikami siłowymi?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik konkret edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kreta to kreatynka sorki za taki slogan.
O kurde wiekszosc roku widze ze jestes na sterydach jak na to odpowiada twoje zdrowei wszystko w porzadku, oprocz tego co mowiles, jestes pod stala kontrola lekarza ?
Czy zalujesz ze siegles po sterdydy polecasz ja komus jak tak to po jakim stazu ?
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Jaka odżywka ,witaminki ?? |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
mam problem jestem chudy |
Dieta |
|
|
||