Zróżnicowanie posiłków
Napisano Ponad rok temu
Panowie mam proste pytanie. Czym można sobie posiłki zróżnicować? Już od prawie 2 tygodni wcinam ryz, makaron, twaróg, kurczaka, płatki owsiane, jaka i oliwe jako dodatek. Do tego od kilku dni odżywkę. Efekty niezaprzeczalnie są, ale już mi się cofa tym jedzeniem
Takie jedzenie jak kluski śląskie, schabowy, filety śledziowe w zalewie pomidorowej czy zwykła kiełbasa wchodzą w grę? A jeśli tak to mogę je jeść w takich proporcjach jak pierś z kurczaka czy ryż? Znaczy np. 150g kurczaka to mniej wiecej tyle samo schabowego czy kiełbasy i to samo z kluskami i ryżem czy makaronem?
Ciężko tak co 3 godziny robić sobie smaczny posiłek biorąc pod uwagę, że są w ciągu dnia zajęcia ktore trzeba wykonać i skorzystanie z gotowego posiłku wykonanego dla domowników z produktów wypisanych powyżej znacznie ułatwiłoby sprawę.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
Poszukam czegoś w sieci, może bedą fajne proste potrawy. Najbardziej brakuje mi kanapek ze zwykłym chlebem, tego razowego nigdy nie lubiłem, a i tego mało jest w dietach, najczęściej jedna, dwie kromki na śniadanie lub kolacje.
Niemniej zauważyłem, że twaróg najlepiej wchodzi w postaci serka wiejskiego. 100-150g zwykłego twarogu bym nie przejadł na raz, a tak w postaci serka fajnie się zjada, może przez to że nie jest taki suchy.
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedz
Napisano Ponad rok temu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE