na rzezbe brzucha...
Napisano Ponad rok temu
pytam bo kuZYNKA kupila wlasnie vibroaction i lezy to u niej juz jakis czas i tak sobie pomyslalem ze moze warto by bylo ponosic to jakis czas zeby spalic troche oponke. jak myslicie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale powracajac do tematu jak raz to na sobie mialem godzine a mianowicie wczoraj {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif czulem na brzuchu takie jakby zakwasy po robieniu brzuszkow to moze jednak nie jest to takie glupie ponosic to
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moja mama ma abgymnic i raczej nic to nie daje, a dziewczyna ma saune i co najwyzej daje to efekt spocenia czyli wytracenia wody.Ucieka troche wody i masz 2cm mniej, napijesz się i wraca do normy {SMILIES_PATH}/lol.gif
I just a fire a go dun dem.......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do relacji to zdam ją oczywiscie,
jedyne co teraz zauwazylem to to ze skora stala sie jakby bardziej jedrna taka jakby naciagnieta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lipa jak chuj.pozczyczyłem to kiedyś bo chciałem na brzuchu stestowac,spoci sie człowiek to fakt ale ogólnie prócz pojebania miesni impulsem nie ma w tym nic dobrego,podobno negatywnie wpływa na włukna.olej to.cwicz zwyłke cwiczenia w domu na materacu,to jest pewne:)
Podpisuję się pod wypowiedzą han'a moim zdaniem to jest lipa jakich mało te wszystkie abgymnic'ki, vibroaction to gówno. Pozatym organizm wytwarza dużo mniejszy impuls elektryczny niż te abgymnic'ki dlatego może źle wpływać na mięśnie chociaż nie jestem expertem od takich rzeczy nie wiem dokładnie jak to jest ale może przepala włókna chociaż nie wydaje mi się. To jest po tożeby naciągnąć ludzi otrzepać ich z kasy bo tak łatwo zrzucić czy wyrzeźbić mięśnie to nie wiem czy się da.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ponoć, gdy siedzimy czy stoimy i sobie napinamy mięśnie brzucha to też mięśnie pracują i powinny być skutki...;]
Osobiście wolę zapierdzielać brzuszkami ;] ;]
Pozdro, Brazildinho