Pewnie wielu z was myśli o karierze sportowej. Ale czy w takim razie robicie jakieś specjalne kursy czy po prostu bierzecie udział w zawodach?
Napisano Ponad rok temu
Zawody nie są dla mnie, nie lubię rywalizować. A kursy to dobry pomysł, jeśli chce się mieć taki sportowy zawód. Patrzę ostatnio na różne kursy i najbardziej podoba mi się trener personalny i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ale najpierw muszę odłożyć pieniądze na to.
Napisano Ponad rok temu
W ośrodku szkoleniowym Kontimex w Warszawie jest naprawdę duży wybór szkoleń i kursów zawodowych. Terminy dogodne, płatności dzielone na raty - jednym słowem nie ma problemu z dostaniem się tam, ukończeniem kursu i zdaniem egzaminu zawodowego.
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Szkolenia |
COMBAT |
|
|
||
METODYKA SZKOLENIA W MMA |
MIXED-MA |
|
|
||
kursy/szkolenia/treningi obrony przed nożem |
Samoobrona |
|
|
||
kluby lub szkolenia w Wałbrzychu |
COMBAT |
|
|
||
kursy niedaleko mnie... |
Sztuki walki | Guest_Łukaszek_* |
|
|
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: kurs, szkolenie, szkoła, zawody, praca
Po treningu →
Rozmowy nie na temat →
Ogłoszenia - Kup, SprzedajNapisany przez , Ponad rok temu ogłoszenia lokalne i 6 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Dzienniki treningowe →
Dziennik MattRuuSportNapisany przez , Ponad rok temu kulturystyka, dieta, zawody i 4 więcej |
|
|
||
Inne sporty →
Street Workout i Kalistenika →
Zawody siłowo-wytrzymałościowe - jak się przygotować?Napisany przez , Ponad rok temu zawody |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Dieta →
Praca na 3 zmiany a dietaNapisany przez , Ponad rok temu dieta, praca i 1 więcej |
|
|
||
Po treningu →
Ogłoszenia/reklama →
Praca dla Siłacza!Napisany przez , Ponad rok temu Gliwice, Zabrze, Ruda Śląska i 7 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
-
Potrzebna drukarnia plakatów
- Ponad rok temu
-
Promocja własnej firmy w sieci
- Ponad rok temu