Napisano Ponad rok temu
Re: Prowadzenie przez dietetyka online
Dietetyk online może i byłby ok, ale trzeba by trafić na dobrego.
Z tego co wiem jest dwóch bardzo dobrych dietetyków sportowych w Polsce - jeden nazywa się Tadeusz Sowiński i na forum SFD.PL ma ksywę Faftaq, a drugi to Jakub Mauricz i niegdyś współpracował on z kanałem YT o nazwie Zapytaj Trenera.
Jako ciekawostkę powiem, że ten pierwszy (Faftaq) jest nie tylko dietetykiem sportowym prowadzącym sportowców klasy mistrzowskiej, ale chyba również dietetykiem klinicznym.
Z drugiej strony ułożenie zbilansowanej diety nie jest rzeczą aż na tyle skomplikowaną, żeby będąc adeptem jakiegoś sportu (zwykłym trenującym) była konieczność opłacania sobie dietetyka w celu ułożenia diety - dietę można ułożyć samemu i ewentualnie dać do sprawdzenia na forum w odpowiednim dziale i odpowiednim temacie.
Użytkownik RychuP edytował ten post Ponad rok temu
Jeśli Ci pomogłem swoją wypowiedzią (postem), to kliknij "strzałkę w górę na zielonym tle" przy mojej wypowiedzi, która okazała się pomocna.
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.