Witam,
 Przeglądałem sporo stron i filmików o dietach itp itd. ale każdy mówi swoje i bardzo ogólnie dlatego chciałem zapytać się bezpośrednio kogoś kto się na tym zna co można z tym zrobić ? Chodzi mi o zbudowanie trochę mięśni szczególnie klatki piersiowej i rąk, a przede wszystkim pozbycie się tego bębna na brzuchu. Jako, że jestem zielony w tym temacie chciałbym się zapytać o jakąś dietę którą mógłbym zastosować i do tego jakieś ćwiczenia. Jeżeli jest to możliwe to ćwiczenia domowym sposobem, ponieważ nie przepadam za siłownią no i żeby dieta nie była aż tak bardzo kosztowna, ponieważ finanse mam mocno ograniczone. Dorzucam zdjęcia, żeby lepiej zilustrować problem.
 Przeglądałem sporo stron i filmików o dietach itp itd. ale każdy mówi swoje i bardzo ogólnie dlatego chciałem zapytać się bezpośrednio kogoś kto się na tym zna co można z tym zrobić ? Chodzi mi o zbudowanie trochę mięśni szczególnie klatki piersiowej i rąk, a przede wszystkim pozbycie się tego bębna na brzuchu. Jako, że jestem zielony w tym temacie chciałbym się zapytać o jakąś dietę którą mógłbym zastosować i do tego jakieś ćwiczenia. Jeżeli jest to możliwe to ćwiczenia domowym sposobem, ponieważ nie przepadam za siłownią no i żeby dieta nie była aż tak bardzo kosztowna, ponieważ finanse mam mocno ograniczone. Dorzucam zdjęcia, żeby lepiej zilustrować problem.Dodam jeszcze, że zacząłem codziennie (oprócz niedzieli) jeździć na rowerze (30 km w ok 2 godz) oraz ograniczyć jedzenie do dosyć sytego śniadania ok 10:00 i dużego jogurtu po rowerze ok godz. 18:00, ale jak się doczytałem jest to duży błąd.
waga: 93 kg
wzrost: 185 cm

jedz tak jak koleżanka napisała i z czasem brzuch będzie znikał, a reszta partii będzie rosnąć/poprawiać się.
 jedz tak jak koleżanka napisała i z czasem brzuch będzie znikał, a reszta partii będzie rosnąć/poprawiać się.

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook