Witam, koledzy po krótkiej analizie i rozmowach z użytkownikami ze znanych for zostały mi 3 BCAA do wyboru, chciałbym abyście doradzili mi co wybrać na pierwsze aminokwasy.
Użytkownik Abetalipoproteinemia edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam, koledzy po krótkiej analizie i rozmowach z użytkownikami ze znanych for zostały mi 3 BCAA do wyboru, chciałbym abyście doradzili mi co wybrać na pierwsze aminokwasy.
Użytkownik Abetalipoproteinemia edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z wymienionych tu suplementów (BCAA) definitywnie postawiłbym na markę Olimp. Wielokrotnie testowałem i naprawdę nie mogę narzekać
Co do spalacza...może Trizer proponowany przez Fabrykę Siły?
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
A ja polecam BCAA marki Kurczak - na kości ze skórą. Najlepiej przyswajalny
Napisano Ponad rok temu
Ilość przyswajanego BCAA z pożywienia jest niestety nieporównywalna do suplementów, nie wspominając o tempie samego wchłaniania .
Napisano Ponad rok temu
Możliwe, jednak piękno badań w branży fitness polega na tym, że na każdą tezę można znaleźć 10 pasujących badań.
W młodości Billa Kazmaiera raczej nie było BCAA, a siła była
Inna kwestia, i główne pytanie to czy keratyna z której wytrawione zostały amino w zakupionym produkcie, pochodzi z Chin a dokładniej z ludzkich włosów czy też kaczych piór...? Wydaje mi się, że chemia użyta w procesie nie jest do końca przyjazna organizmowi. Ale temat rzeka
Napisano Ponad rok temu
Możliwe, jednak piękno badań w branży fitness polega na tym, że na każdą tezę można znaleźć 10 pasujących badań.
W młodości Billa Kazmaiera raczej nie było BCAA, a siła była
Inna kwestia, i główne pytanie to czy keratyna z której wytrawione zostały amino w zakupionym produkcie, pochodzi z Chin a dokładniej z ludzkich włosów czy też kaczych piór...? Wydaje mi się, że chemia użyta w procesie nie jest do końca przyjazna organizmowi. Ale temat rzeka
Temat rzeka to prawda, ale firma firmie nierówna Miałem okazję być w jednym z największych laboratoriów i miejscu produkcji wielkiego producenta suplementów i powiem szczerze, że byłem pod wrażeniem warunków w jakich się to odbywa . Klasa światowa.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Pierwszy własny plan, oceńplan do oceny |
Trening dla początkujących |
|
|
||
metanabolpierwszy raz |
Sterydy i Prohormony |
|
|