Co do shurikenów- to niestety jest tylko na obozie... na który nie jadę

Za to sztukę obezwładniania czasem mamy, tak jak elementy kobudo (obrona jedną tonfą przeciwko katanie (bokken) była chociażby z 2 treningi temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Inne bronie są/będą cwiczone głównie w grupie zaawansowanej. Tam ćwiczymy zarówno wakizashi jak i jo,a w przyszłosci reszta wymienionych broni. Nie mozna wszystkiego ćwiczyć od razu - najważniejszy jest trening mieczem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tego co widze to ksiazka pojawila sie w goods.pl tyle ze cena wynosi 70PLN+przesylka
Napisano Ponad rok temu
moze mi ktoś wyjaśnić czym różni się boken za 1500 zł od tego za 40zł ???
oczywiście chodzi mi o taką różnice, która uzasadnia tak drastyczną cenę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Diamond Books nie próznuje jak widaćobejrzałem sobie to dziełko w empiku, ale kupiłem książke Tanaki Fumona.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego nie przyjechałeś na Tai Kai i nie wystartowałeś w tameshigiri? Dlaczego nikt z innego klubu niż Szkoła Samurajów nie wystartował? Jak jesteśmy tacy kiepscy to dlaczego wszyscy stchórzyli - przecież mogli nam pokazać jak sie tnie?[/b]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A mi sie niepodoba gadanie takich głupot. daj na luz tą propagandą.
Ja się śmieję z niektórych aikidoków z Warszawy i ich mądrzeniu sie o mieczu a sami ćwiczą bokkenami. nie maja zadnych stopni w żadnej szkole miecza, ale duzo gadaja, pisza. Jak dla ciebie autorytetami w mieczu sa osoby które nie mają stopnia to gratualcje. My nie ściemniamy ze ćwiczymy jakis szkołę, jak niekórzy używajacy bezprawnie nazwy tej szkoły. Jest o tym na forum:
http://www.forum-kul...showtopic=76410
O Przasznyszu to pierwsze słyszę i to jakiś oszust bo nic z nami nie ma wspólnego. Jakbyś poczytał ksiązke to tam jest napisane o różnych bokkenach i (bez)sensie kupowania drogich bokkenów. Nikogo nie naciągamy - polecamy też bokken za 120 zł.
Chętnie się z toba spotkam ale moze wrzucisz jakis filmik z tameshigiri twoim, tak zeby kazdy mógł porównać. Ja mogę wrzucić jak tne - nie mam sie czego wstydzic. W ksiazce jest pokazane jak tnie mój sensei i ludzie od nas. A jak tnie twój sensei?Dlaczego nie przyjechałeś na Tai Kai i nie wystartowałeś w tameshigiri? Dlaczego nikt z innego klubu niż Szkoła Samurajów nie wystartował? Jak jesteśmy tacy kiepscy to dlaczego wszyscy stchórzyli - przecież mogli nam pokazać jak sie tnie?
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu