Pytanko !
Napisano Ponad rok temu
wzrost : 179 cm
waga : 83 kg
Aktywnosc :
4x trening silowy , 2 x trening cardio ( bieganie ) , 2x interwaly
Dobrym pomyslem bedzie zaczac od 2900 czy zejsc nizej czy zostac przy tym i jak befzie zastoj to dodawac treningi / zmniejdzac kaloryke / wydluzaj treningi . Czy zwiekszyc ? Chcialbym jak najwiecej zredukowac do maja
dzieki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Jasne że lepiej jest zostać przy 2900. Moim zdaniem redukcja w dzisiejszych czasach jest źle organizowana. Wcale nie jest potrzebny ujemny bilans na poziomie hardcore. Ja bym się pokusiła jeszcze o manipulacje węglowodanowami.
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Koleżanka dobrze mówi Zostaw te kalorie i ćwicz ciężko, zwiększaj obciążenia to tłuszcz sam poleci w dół.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam ponownie :)pytanie brzmi.Człowiek chodzący na siłownie chcący utrzymać dobraą formę ile razy dziennie powinien zjeść?
Hm.. Pytanie dość proste, lecz zawsze są z nim problemy
To wszystko zależy od dziennego bilansu kalorii.. (w głębszych i dalszych kwestiach powiedziałabym, że nawet ten tygodniowy jest ważniejszy niż dzienny, ale to może kiedyś o tym).
Jeśli chodzi o spożywanie posiłków to nie ma znaczenia ile ich będzie, BA! może być nawet jeden, w którym zawarte jest Twoje dzienne spożycie kalorii (np. tak jak na diecie IF). Więc to nie ma znaczenia, warunek jest jeden - musisz zjeść tyle ile wynosi Twoje zapotrzebowanie i tyle.
Understand?
Napisano Ponad rok temu
Tak rozumiem jakiś czas temu obliczałem sobie zapotrzebowanie na kalorie i aby utrzymać moją wagę wyszło mi ponad 3000 tyś kalori masakra z czego wziąść tyle kalori. Wiem że zjedzenia ale w mojej pracy niewiele mam czasu na przerwy żeby coś zjeść korzystam więc z tego gdy koledzy idą zapalić ja czasem coś wrzucę na ząbHm.. Pytanie dość proste, lecz zawsze są z nim problemy
To wszystko zależy od dziennego bilansu kalorii.. (w głębszych i dalszych kwestiach powiedziałabym, że nawet ten tygodniowy jest ważniejszy niż dzienny, ale to może kiedyś o tym).
Jeśli chodzi o spożywanie posiłków to nie ma znaczenia ile ich będzie, BA! może być nawet jeden, w którym zawarte jest Twoje dzienne spożycie kalorii (np. tak jak na diecie IF). Więc to nie ma znaczenia, warunek jest jeden - musisz zjeść tyle ile wynosi Twoje zapotrzebowanie i tyle.
Understand?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz kupiłem gainera firmy megabol dopiero po zakupie tego towaru przeczytałem opinię jaki to shit. Teraz mam dylemat czy jednak brać go czy nie?
Wiesz ja generalnie rzadko wydaję opinię na temat suplementów, których nie stosowałem więc nie wiem jak wygląda sprawa z tym Megabolem. Opinia opinii nierówna, ale wiem że odżywki z tej firmy są głównie nastawione na niską cenę i skierowane do tych którzy nie chcą wydawać dużo pieniędzy na suplementy. Jednak nikt nie powiedział, że dobre suplementy są drogie W kwestii gainerów polecił bym coś z poniższych produktów:
http://www.fabrykasi...s-2000-g,p.html
http://www.fabrykasi...k-1500-g,p.html
http://www.fabrykasi...-227kg-2,p.html
http://www.fabrykasi...00-3kg-2,p.html
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ