Co uważacie o braniu białka serwatkowego Hi-tec blade 100% wpc whey podczas budowania masy?
Oplaca sie, czy lepiej cos innego?
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...e-500g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Co uważacie o braniu białka serwatkowego Hi-tec blade 100% wpc whey podczas budowania masy?
Oplaca sie, czy lepiej cos innego?
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...e-500g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Witaj
Białko w prochu to dla mnie ostatnia deska ratunku jeśli nie jestem w stanie w 100% zmieścić się w zapotrzebowaniu na ten makroskładnik. Sportowcy ważący np. 90kg x 2gB=180gB, czasami jedzą więcej to odżywka jest już raczej konieczna.. A osobnik ważący mniej niż 90kg jest w stanie zjeść te 2gB, więc nie widzę sensu jeszcze kupowania prochu, tylko lepiej zainwestować w mięso. Ale raz na ile nie zaszkodzi zmienić źródła B.
Takie mam zdanie
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Próbowałem inne białko HI Tec, jeżeli dobrze pamiętam to Whey C6. Piłem lepsze, ale nie było też najgorsze.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Próbowałem zarówno tego Blade jak i C6 jednak mi jakoś smakowo nie za bardzo podchodziły. W porównaniu np do 100% Whey Protein Professional to jednak cenowo bardzo podobnie, a wybór w smakach jest o wiele większy, tak samo też w gramaturach. Te białka "sklepowe" są też bardzo dobre moim zdaniem, a tanie.
Napisano Ponad rok temu
Próbowałem zarówno tego Blade jak i C6 jednak mi jakoś smakowo nie za bardzo podchodziły. W porównaniu np do 100% Whey Protein Professional to jednak cenowo bardzo podobnie, a wybór w smakach jest o wiele większy, tak samo też w gramaturach. Te białka "sklepowe" są też bardzo dobre moim zdaniem, a tanie.
"Sklepowe" czyli takie, które można spotkać w popularnych marketach?
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Bialko z jaj kurzych luz ? |
Rozmowy nie na temat |
|
|
||
CYKL PROPIONATE-100 PLUS STANOZOLOL |
Sterydy i Prohormony |
|
|