Dieta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proponuję poczytać posty podpięte u nas na forum w dziale Dieta
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Witam moze ktos sie zna na dietach waze okolo 70kg wzrost okolo 183 lat 17 dalo by rade cos poradzic? Z gory dzienki za pomoc.
Krzyśku, dieta dla każdego wieku bazuje na tych samych produktach - zmienia się jedynie ich ilość jak i rozkład proporcji głównych makroskładników. Jak wspomniała poprzedniczka wszystko jest w podczepionych tematach.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
diet masz od groma w internecie.. bazujac na podstawowej wiedzy odnosnie weglowodanow bialek masy wyjsciowej itd jestes w stanie dobrac diete odpowiednia dla siebie, walorow smakowych i mozliwosci.. przestrzegam tylko przed zaparciami (najlepiej kup sobie zapobiegawczo dicopeg 10g) bo lubia sie pojawiac przy drastycznej i gwaltownej zmianie diety
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chce się przejść na dietę to fajnie mieć taką ułożona pod siebie. Mnie w tym pomogła WygodnaDieta i teraz to oni dostarczają mi codziennie 5 pysznych i zdrowych posiłków, które w zupełności wystarczają na cały dzień. Dania zawsze świeże, kolorowe i urozmaicone. Z nimi zdecydowanie polubiłam bycie na diecie i zdrowe odżywianie.
Napisano Ponad rok temu
A czy przywiązujecie wagę do tego jaką wodę pijecie podczas diety i treningów? Wy również uważacie, że typ wody ma wpływ na pracę waszego organizmu? Na zajęciach fitness na które chodzę dużo się mówi o wodzie wodorowej. Zaczęłam więc szukać w internecie informacji na jej temat. Na portalu wodah2.com piszą, że jej regularne picie regeneruje i oczyszcza organizm, wspomaga odchudzanie i detoks. Zastanawiam się nad zakupem generatora wody h2. A Wy macie taki u siebie?
Napisano Ponad rok temu
A czy przywiązujecie wagę do tego jaką wodę pijecie podczas diety i treningów? Wy również uważacie, że typ wody ma wpływ na pracę waszego organizmu? Na zajęciach fitness na które chodzę dużo się mówi o wodzie wodorowej. Zaczęłam więc szukać w internecie informacji na jej temat. Na portalu wodah2.com piszą, że jej regularne picie regeneruje i oczyszcza organizm, wspomaga odchudzanie i detoks. Zastanawiam się nad zakupem generatora wody h2. A Wy macie taki u siebie?
Ja zazwyczaj sięgam po wody wysoko zmineralizowane jak Muszynianka bądź Piwniczanka, woda wodorowa to pewnie kolejny ciekawy niuans i sprawny marketing
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ