Jaka kolejnosc ..prosze o pomoc..
Napisano Ponad rok temu
Pytanie1-cwicze pozno 21-22 jak wtedy z jedzeniem co przed i czy cos po? Czy ma to wplyw na gorszy rezultat?
2-cwicze na worku ,i z hantlami teraz mam 10 kg jeden a wczesniej dwa z mniejszym ciezarem..mam rowerek orbitrek cwicze brzuszki i troche intensywnych cwiczen z kompa niewiem pod co to zaliczczyc cardio/ fitnes nie ogarniam jeszcze pod co to podejdzie.- Tego czasem 30 minit czasem 60 bo sa rozne .. Nie wiem w jakiej kolejnosci wykonywac dlatego troche wkrada sie haos...co przed czym i czego nie powinnam laczyc w jednym dniu?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Witaj
Pytanie 1. powinieneś zjeść przed i po. Jednak ćwiczysz późno i teoretycznie jesteś po x posiłkach. Także jak nie odczuwasz głodu i czujesz, że możesz zrobić dobry trening bez jedzenia to nie musisz koniecznie rzucać się na 100g ryżu+200g piersi z kurczaka tylko ewentualnie coś przekąsić Jednak po treningu powinieneś zadbać o ten pełnowartościowy posiłek.
Pytanie 2. Więc tak.. Choas rzeczywiście jest, najlepiej jakbyś podał linki do tych ćwiczeń, bo nie wiem/wiemy tak na prawdę co Ty ćwiczysz/wykonujesz. Jednak w Twoim wypadku, jeśli nie wykonujesz prawdziwego treningu siłowego nie przejmowałabym się kolejnością ćwiczeń. Bo w sumie każde z nich to ten sam rodzaj aktywności. Jedynie co mogę zaproponować to ustalić sobie 3-4 dni treningowe i raz robić ten trening, następnego tygodnia inny trening
Pozdrawiam.
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Ogolnie mam sporo na kompie cwiczwn z nia bo mi odpowiadaja i sa rozne treningi jak rowniez cwiczenia np na sam brzuch czy inne partie ciala -jednak wole wlasnie te ruchowe..
Napisano Ponad rok temu
Ale np najpierw rozgrzewka potem troche z ciezarkami i potem cwiczenia z workiem boksowanie itd? A w drugi dzien np rowerek orbitek a potem wlasnie to turbo fair? I tak na zmiane moze byc?