Witam wszystkich,
niedługi czas temu wyszła na rynek nowa firma produkująca różne suplementy/odżywki, a mianowicie Energy Pharm. Ceny są niskie zatem chcę zapytać czy ktoś korzystał z produktów tego producenta i czy to firma godna polecenia?
Napisano Ponad rok temu
Witam wszystkich,
niedługi czas temu wyszła na rynek nowa firma produkująca różne suplementy/odżywki, a mianowicie Energy Pharm. Ceny są niskie zatem chcę zapytać czy ktoś korzystał z produktów tego producenta i czy to firma godna polecenia?
Napisano Ponad rok temu
Dostałem paczkę suplementów z tej firmy do przetestowania Cóż szału nie ma, smak jabłko-brzoskwinia BCAA jest niemożliwy do wypicia i sam suplement ma słabą rozpuszczalność. WPC o smaku czekoladowym pozostawia wiele do życzenia i trzeba użyć 2x więcej płynu by rozpuścić do satysfakcjonującej konsystencji. Na plus okazał się monohydrat truskawkowy, fajna rozpuszczalność i dobry smak. Carbo nie testowałem.
Szczerze polecam wydać parę złotych więcej, ale kupić suplementy ze sprawdzonych firm. Jakość naprawdę ma znaczenie, nie tylko ze względu na smak lecz i sam surowiec jaki został użyty.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
STANOX - Scantel Pharma |
Sterydy i Prohormony |
|
|
||
Pharm Chemical |
Sterydy i Prohormony |
|
|