strewt workout tez daje swoje ale jezeli u mnie jest tylko silownia i praca.... rada bedzie cenna bo kombinuje z nim i powoli poszlo gdy zwiekszylem powtorzenia z 8 na 10-12
 strewt workout tez daje swoje ale jezeli u mnie jest tylko silownia i praca.... rada bedzie cenna bo kombinuje z nim i powoli poszlo gdy zwiekszylem powtorzenia z 8 na 10-12

Biceps jak Maksym
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
hehe dzięki Arek za podpis  

normalnie ciśniesz 12-15 powtórzeń, tak samo dodawaj sobie 7 - kowanie. 
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia 
Zapraszam na mój fanpage
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Plan Treningowy SPLIT do sprawdzenia Plan Treningowy SPLIT do sprawdzenia- Ponad rok temu 
- 
			 FBW DO OCENY FBW DO OCENY- Ponad rok temu 
- 
			 REDUKCJA REDUKCJA- Ponad rok temu 
- 
			 Trening: Siłownia+kalistenika. Trening: Siłownia+kalistenika.- Ponad rok temu 
- 
			 Powrót na siłownie po przerwie Powrót na siłownie po przerwie- Ponad rok temu 
- 
			 FBW korekta. FBW korekta.- Ponad rok temu 
- 
			 Plecy i biceps Plecy i biceps- Ponad rok temu 
- 
			 Ile cwiczen na partie? Budowa sily Ile cwiczen na partie? Budowa sily- Ponad rok temu 
- 
			 Plan treningowy pod ocenę Plan treningowy pod ocenę- Ponad rok temu 
- 
			 Plan treningowy do oceny Plan treningowy do oceny- Ponad rok temu