Co sądzicie o progresie ( tylko szczerze), staż prawie żaden bo zaledwie 6 tygodni waga 70 kg wzrost 185cm wiek 16 lat. W "początek" jest tylko jedno obciążenie , ponieważ na początku robiłem wszystkie serie takim samym obciążeniem .
Napisano Ponad rok temu
Co sądzicie o progresie ( tylko szczerze), staż prawie żaden bo zaledwie 6 tygodni waga 70 kg wzrost 185cm wiek 16 lat. W "początek" jest tylko jedno obciążenie , ponieważ na początku robiłem wszystkie serie takim samym obciążeniem .
Napisano Ponad rok temu
Progres jest naprawdę fajny, ale te plany wyglądają na totalnie niekompletne. Brakuje pozostałych partii mięśniowych!
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Progres jest naprawdę fajny, ale te plany wyglądają na totalnie niekompletne. Brakuje pozostałych partii mięśniowych!
Nieee spokojnie plan jest cały ale idę w sile i w tych 3 dodaje obciążenia a w mniejszych partiach robie 50% maks obciążenia 3x15
Nie widziałem sensu wstawiania reszty skoro tam nie zwiększam obciążenia
Użytkownik Tydek2000 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najwidoczniej źle zrozumiałem. Wobec tego nie pozostaje nic innego jak czekać na dalszy progres!
Napisano Ponad rok temu
I kolejny progres po 2 tygodniach ciężkiej pracy
Napisano Ponad rok temu
A tu reszta planu w której nie zmieniam obciążenia a staram się robić maksy ( zazwyczaj około 15p)
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli ćwiczenia są ułożone w kolejności wykonywania to polecał bym zaczynać od barków, a ramiona zrobić w super serii.
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli ćwiczenia są ułożone w kolejności wykonywania to polecał bym zaczynać od barków, a ramiona zrobić w super serii.
Mialem tak , ze najpeirw barki ale ćwicze w domu i musze przestawiac stojaki ,ławke i zajmuje to troche czasu i poźniej znow wracać do wczesniejszego ustawuienia dlatego najpierw robie triceps a dopiero poźniej przestawiam raz i robie barki.
O co chodzi z tymi super seriami ?
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczenia robisz po sobie np. najpierw seria francuzów, a potem od razu seria uginania na biceps i dopiero robisz przerwę Uwierz, że efekty będą niesamowite .
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczenia robisz po sobie np. najpierw seria francuzów, a potem od razu seria uginania na biceps i dopiero robisz przerwę Uwierz, że efekty będą niesamowite .
Zaciekawiłeś mnie chętnie sprawdzę xd
Napisano Ponad rok temu
Polecam. Ja w obecnym planie mam przykładowo trójserie, natomiast w rozpisce na nadchodzącą redukcję mam jeden dzień gdzie wykonuje cztery (!) różne ćwiczenia pod rząd . Zapowiada się naprawdę ciekawie. W Twoim przypadku polecam sprawdzić, tym bardziej że będzie to naprawdę fajne zaskoczenie dla organizmu.
Napisano Ponad rok temu
No i będzie pompa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy nie uważacie że zbyt mały staż na SS ,małe doświadczenie w czuciu mięśnia.
Moze i staż krótki ale różnice czuć dużą
Napisano Ponad rok temu
Kolejne 2 tygodnie ciężkiej pracy za mną
Użytkownik Tydek2000 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy nie uważacie że zbyt mały staż na SS ,małe doświadczenie w czuciu mięśnia.
Ja osobiście nie wiem. Moim zdaniem bez odpowiedniej techniki to nie piecze i ludzi z pięcioletnim stażem...Wszyscy chyba widzieliśmy kiedyś z jednego czy dwóch co unoszenie sztangi na biceps wykonywali prostownikami
Napisano Ponad rok temu
Nikt nie każe mu wprowadzać tego do planu, zaproponowałem raczej jako ciekawostkę do sprawdzenia
Napisano Ponad rok temu
Znalazłem stare zdj wiec postanowiłem dodać , zmiany narazie wielkiej nie widać ale już coś ( najbardziej zadowolony jestem z plecow i nog , ale nie potrafiłem sobie sam zrobic zdj xd )
Marzec
Czerwiec
Sory za jakość , na telefonie są lepsze
Napisano Ponad rok temu
Zmiany są widoczne, co prawda niewielkie jak wspomniałeś, ale najważniejsze że sam jesteś zadowolony ze swoich postępów ! Najważniejsze to robić to w zgodzie z samym sobą!
Napisano Ponad rok temu
Po 6 tygodniach przerwy spowodowanej kontuzją nadgarstka ( jeszcze minimalnie mi doskwiera przy robieniu biecepsu ) wracam , nie poddaje się walczę dalej
Postanowiłem zmierzyć się teraz i bede to robić co miesiąc aby widzieć czy są jakieś efekty i tak :
Udo 49
Łydka 35
Klatka 72
Barki 115
Biceps 29
Przedramię 26
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
jak ćwiczyć na siłowni film instruktażowy KAPTUR |
Filmy |
|
|