dzis zawody w siatke caly czas sie przygotowuje bo juz niedlugo zawody (te wazne dzis takie dla przygotowan )
 dzis zawody w siatke caly czas sie przygotowuje bo juz niedlugo zawody (te wazne dzis takie dla przygotowan )  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Użytkownik Jasiu22 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 jedyne co polecialo przez te 3 dni to kilkaset pompek, brzuszkow, przysiadow na bosu...
 jedyne co polecialo przez te 3 dni to kilkaset pompek, brzuszkow, przysiadow na bosu... zmieniam silownie bo jak mowilem na tamtej ostatnio MALO SZTANG I ZELASTWA tylko MASZYNY I JESZCZE RAZ MASZYNY... jutro ide na najzwyklejsza gdzie naprawde jest fajny sprzet bez jakis zbednych wynalazkow
 zmieniam silownie bo jak mowilem na tamtej ostatnio MALO SZTANG I ZELASTWA tylko MASZYNY I JESZCZE RAZ MASZYNY... jutro ide na najzwyklejsza gdzie naprawde jest fajny sprzet bez jakis zbednych wynalazkow  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 dzis juz kcal obciete jutro jedziemy na pelniej juz z dieta
 dzis juz kcal obciete jutro jedziemy na pelniej juz z dieta  trzeba wkoncu zrobic ta redukcje bo a to choroba a to to I kiepsko. Trening opisze wieczorem
 trzeba wkoncu zrobic ta redukcje bo a to choroba a to to I kiepsko. Trening opisze wieczorem

Napisano Ponad rok temu
 dzis FBW taki wprowadzajacy, wiele cwiczen ogolnie troche wariactwa ale mysle ze to co zrobilem to dobre zeby sie odnalezc bo tej chorobie
 dzis FBW taki wprowadzajacy, wiele cwiczen ogolnie troche wariactwa ale mysle ze to co zrobilem to dobre zeby sie odnalezc bo tej chorobie 

Napisano Ponad rok temu
 I jedziemy!
 I jedziemy!  ostatnio 70x 10 mialem klopot dzis zrobilem 78x10 a rekord to 82x10 sprzed okolo 2 miesiecy mysle ze przy rampie I cwiczeniach wielostawowych na redukcji spokojnie go pobije
 ostatnio 70x 10 mialem klopot dzis zrobilem 78x10 a rekord to 82x10 sprzed okolo 2 miesiecy mysle ze przy rampie I cwiczeniach wielostawowych na redukcji spokojnie go pobije  a na koniec redukcji bede w stanie wycisnac 100 na raz I sila nie spadnie
 a na koniec redukcji bede w stanie wycisnac 100 na raz I sila nie spadnie  a jesli spadnie to na masie bedziemy tyrac ;3
 a jesli spadnie to na masie bedziemy tyrac ;3

Napisano Ponad rok temu

a jutro juz na pelnej
 a jutro juz na pelnej  

Napisano Ponad rok temu
 dzien wolny od treningu, jedyne co polecialo to kilka serii pompek I troche stabilizacyjnych takie rozruszanie nie wiecej niz 10 min
 dzien wolny od treningu, jedyne co polecialo to kilka serii pompek I troche stabilizacyjnych takie rozruszanie nie wiecej niz 10 min

Napisano Ponad rok temu
 czyli metoda rampy itd! Trening na silowni wiec nogi zrobilem na sownicy
 czyli metoda rampy itd! Trening na silowni wiec nogi zrobilem na sownicy  plan wygladal nastepujaco:
 plan wygladal nastepujaco: 
  glebokie tez mocniejsze niz przed
 glebokie tez mocniejsze niz przed  jedyne co to na plaskiej troche oslablem ale mysle ze z biegiem czasu I to pojdzie!
 jedyne co to na plaskiej troche oslablem ale mysle ze z biegiem czasu I to pojdzie!  

Napisano Ponad rok temu
Masz w ogóle jakiś stały plan treningowy? Bo widzę, że co wpis to całkiem coś innego.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
 takze jest okej, obecnie nie daje wpisow ze wzgledu malej aktywnosci na forum
 takze jest okej, obecnie nie daje wpisow ze wzgledu malej aktywnosci na forum

Napisano Ponad rok temu
 w najblizszym czasie ide do ortopedy postaram sie o zdj I do fizjo zobaczyc co stwierdzi... troche kasy bede musial wydac niestety (poprzez brak wiedzy, zly plan na moje mozliwosci) no ale coz... nie zamierzam sie poddac I mimo to zmierzac do przodu
 w najblizszym czasie ide do ortopedy postaram sie o zdj I do fizjo zobaczyc co stwierdzi... troche kasy bede musial wydac niestety (poprzez brak wiedzy, zly plan na moje mozliwosci) no ale coz... nie zamierzam sie poddac I mimo to zmierzac do przodu  !!
 !!

Napisano Ponad rok temu
Jasiu patrząc na Twoją skłonność do kontuzji może lepiej pomyśleć by najpierw pracować bez ciężarów nad nauką samej techniki i ruchu. Nie chce Cię zniechęcać, ale sam widzisz że trochę wiatr wieje w oczu - warto odwrócić się i iść powoli przeciwko niemu  . Sam pierwsze 2 lata na siłowni poświęciłem nauce i podstawom. Uwierz, chyba warto uniknąć niektórych błędów na samym początku by mieć lepszy start
. Sam pierwsze 2 lata na siłowni poświęciłem nauce i podstawom. Uwierz, chyba warto uniknąć niektórych błędów na samym początku by mieć lepszy start  ?
?
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
 jedynie wypity nadgarstek czy cos ale obylo sie bez pomocy, co do tych plecow to borykam sie z nimi juz kilka miesiecy... ostatnio poswiecam wiecej czasu gorsecie miesniowemu I mobilizcji robie takze redukcje aby nie byc obciazonym... raz jest lepiej raz gorzej obecnie jestem w tym czasie ze lepiej... okolo maj czerwiec jestem umowiony na zdj wiec wtedy tez.moze czegos sie dowiem... obecnie musze zmobilizowac sie do dluzszego czasu poswieconemu moblilizacji... no I zobaczymy jak to bedzie, bez ciezarow czuje sie jak flak powiem szczerze... lubie trenowac I sprawia mi to przyjemnosc mimo ze czasem sie nie chce, mysle ze poprzez taka praca nad samym soba wiele sie tez nauczylem I bede wiedzial w przyszlosci ze niczego tak latwo sie nie zdobywa
 jedynie wypity nadgarstek czy cos ale obylo sie bez pomocy, co do tych plecow to borykam sie z nimi juz kilka miesiecy... ostatnio poswiecam wiecej czasu gorsecie miesniowemu I mobilizcji robie takze redukcje aby nie byc obciazonym... raz jest lepiej raz gorzej obecnie jestem w tym czasie ze lepiej... okolo maj czerwiec jestem umowiony na zdj wiec wtedy tez.moze czegos sie dowiem... obecnie musze zmobilizowac sie do dluzszego czasu poswieconemu moblilizacji... no I zobaczymy jak to bedzie, bez ciezarow czuje sie jak flak powiem szczerze... lubie trenowac I sprawia mi to przyjemnosc mimo ze czasem sie nie chce, mysle ze poprzez taka praca nad samym soba wiele sie tez nauczylem I bede wiedzial w przyszlosci ze niczego tak latwo sie nie zdobywa

Napisano Ponad rok temu
 na razie nadal zamierzam czytac czytac I zdobywac wiedze
 na razie nadal zamierzam czytac czytac I zdobywac wiedze  nawet na chemii czy biologii uwazam I sie ucze bo wiem ze to sa pewnie podstawy postaw zeby dietetyke w miare ogarnac
 nawet na chemii czy biologii uwazam I sie ucze bo wiem ze to sa pewnie podstawy postaw zeby dietetyke w miare ogarnac  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Co myślicie o CYTOCELU ?? | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Tylko w celu informacyjnym koksy | Sterydy i Prohormony | Guest_Kulturystasklep_* | 
 |   
 | |
| Jesteś uczniem , pracujesz czy może Siedzisz w Domu bez ceLuhah | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| Czy wszystkie sztuki walki nie dążą do tego samego celu?? | KARATE | 
 |   
 | ||
| poczatek do celu | Trening dla początkujących | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu