Siema. Mam zamiar jakoś inaczej inwestować w wolny czas  Otóż tak 15lat, 175cm 68kg. Głownie chciałem uporządkować diete, jem byle co. Nie wiem od czego zacząć. Mam hantle w domu kompozytowe 2x20, ćwiczę 7.5kg. Koledzy mówili, że dieta dużo daje. A ja nic o niej nie wiem. Mam zamiar na razie w domu ćwiczyć, gdy poczuje się na siłach to siłownia, później jakieś sztuki itp.
 Otóż tak 15lat, 175cm 68kg. Głownie chciałem uporządkować diete, jem byle co. Nie wiem od czego zacząć. Mam hantle w domu kompozytowe 2x20, ćwiczę 7.5kg. Koledzy mówili, że dieta dużo daje. A ja nic o niej nie wiem. Mam zamiar na razie w domu ćwiczyć, gdy poczuje się na siłach to siłownia, później jakieś sztuki itp.
Proszę napisać coś o diecie jestem w tym temacie żółty, jakieś pomocne linki, które pomogą, nie reklamy planów i wgl jestem nastolatkiem 

I pamiętaj żeby ćwiczyć wszystkie mięśnie a nie tylko biceps czy klatę. Co do linków to na tej stronie masz trochę napisane o diecie, ale jeśli szukasz czegoś innego to ja nie mam, mam własną dietę. Nie bierz żadnych sterydów nie pal papierosów, nie pij alkoholu ani napojów energetycznych
 I pamiętaj żeby ćwiczyć wszystkie mięśnie a nie tylko biceps czy klatę. Co do linków to na tej stronie masz trochę napisane o diecie, ale jeśli szukasz czegoś innego to ja nie mam, mam własną dietę. Nie bierz żadnych sterydów nie pal papierosów, nie pij alkoholu ani napojów energetycznych  

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook