Pomocy bo od miesiąca ćwicze pomki na poręczach i podciąganie. W podciąganiu zrobiłem efekty od 0 do 3 a nadal nie zrobie ani jednej pompki. Ktoś może mi napisać plan żeby nadal robić postępy w podciąganiu ale też mieć efekty w pompkach. Chce tez ogólnie wzmocnić brzuch i całe ciało. Ale mam dużo pracy i mam mało czasu.
Napisano Ponad rok temu
Skoro nie dajesz rady wykonywać pompek na poręczach to wykonuj łatwiejszy wariant.
Fajny by było, gdybyś podał aktualny plan treningowy jaki wykonujesz.
Napisano Ponad rok temu
dodąt wykonywałem 3 serie po 5-6 powtórzeń podciągnieć negatywnych 2 serie pompek i na koniec ćwiczenia na brzuch idało mi to dobre efekty czy pompki tez mozna robić tym planem? poniewaz w dipach dał mi na serio świetne efekty i czy robić jedno po drugim czy pompki i podciagnicia w inny dzień?
Napisano Ponad rok temu
czy ktoś zna jakiś lepszy sposó np. z własnego doświadczenia
Napisano Ponad rok temu
Z własnego doświadczenia, mogę ci powiedzieć, że robiłem ABS & CHEST Workout Bardzo dużo pompek damskich, potem normalnych, dało mi na start 5 podciągnięć i 10 dipów.
Napisano Ponad rok temu
Witam na forum.
Często jest tak, że aby zrobić postęp w jednym ćwiczeniu trzeba pocisnąć w innym.
Tu zdecydowanie mowa o pompkach szerokich oraz na szerokości barków GDZIE ŁOKCIE IDĄ W ZDŁÓŻ CIAŁA !!!
Dodatkowo pompki w podporze tyłem.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Powrót do SW
- Ponad rok temu
-