Tussipect ?
Napisano Ponad rok temu
Fuck regeneration & overtraining
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tussipect bazuje na pseudoefedrynie, jednej z pochodnych effy która stanowi składnik dużej ilości leków. Kiedyś też niektórych suplementów diety. Obecnie w sporcie jest uznawana za doping, ze wzgledu na promobilizujący charakter działania. Osobiście odradzam zabawy z takimi środkami bez odpowiedniej wiedzy biochemicznej i farmaceutycznej . Możemy narobić sobie więcej szkód niż pożytku.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wie ktos gdzie to ,,dostane,, bez recepty ?
Raczej nigdzie. O innym wykorzystaniu tussi było już na tyle głośno, że od dłuższego czasu nie ma opcji dostać go na ładne oczy .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
np. T5 splacz który spokojnie kupisz na all.... i ma w składzie efedryne, kofeine, i aspiryne.
Używałem jedna tabletka już pobudza w miarę.
60 tab. jakieś 140 zł
Napisano Ponad rok temu
Kurde.. A cos innego polecicie onpodobnym dzialaniu? chodzi mi glownie o kopa wydolnosciowego ?
Zrób całkowity detoks od kofeiny (herbata, kawa, energy drinki, napoje typu cola, przedtreningówki, pobudzacze) na kilka tygodni, a następnie przedtreningowo spożywaj od 3 do 6 mg kofeiny na kg masy ciała.
Zacznij od małej dawki.
Stosuj kofeinę (np. pijąc kawę) tylko w dni treningowe.
Użytkownik RychuP edytował ten post Ponad rok temu
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Ja bym polecił argininę w połączeniu z tauryną. Niejednokrotnie miałem okazję stosować w swojej suplementacji i szczerze przyznaję, że jeszcze nigdy nie byłem zawiedziony jej działaniem .
Napisano Ponad rok temu
Picek, krótko i na temat.
Zapodaj sobie efedryne inj z pl apteki ( ciężko ją dostać) zobaczysz co ona czyni z człowieka na treningu, zawodach, zaliczeniach i nie tylko.
Chłopaki umie piją syrop przed zaliczeniami ale szczerze Co tam jest tej efki.
Jeżeli zależy Ci na wydolności i kopie przedtreningowym to polecam :-)
Napisano Ponad rok temu
klajta, może i effa to jest sposób na trening ale czy nie lepiej wypracować sobie siłę oraz wydolność w łagodniejszy (czyt. naturalny)? Nie neguje stosowania, ale moim zdaniem nie ma sensu faszerować się jeżeli nie ma takiej potrzeby.
Napisano Ponad rok temu
Efedryna ma sens, ale nie jako pobudzacz przedtreningowy, tylko jako spalacz tłuszczu w okresie redukcji.
Użytkownik RychuP edytował ten post Ponad rok temu
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Też daje sporego kopa
Napisano Ponad rok temu
Gość w krótkim czasie naturalnie nie wypracuje s sobie siły i wydolności, dlatego poleciałeś efke. Jemu zależy na zaliczeniu testów sprawnosciowych, a nie szprycowaniu się efką.
Rychu efka jak piszesz jest dobra jako spalacz i nie tylko jako spalacz.
Brałem ją nie raz, w różnych okresach przygotowań.
Pisząc że efka służy tylko jako spalacz jesteś w wielkim błędzie.
Ile razy ją stosowałeś?
Ja chwilę wstecz szykują się do zawodów wl wszystkie treningi klatki leciałem na efce.
Daje moc na treningu oraz opanowanie i koncentrację podczas ćwiczeń.
Po dłuższym czasie uzależnia.
Napisano Ponad rok temu
Znajomy będąc na Efce spowoodowal wypadek...
po tym jak mu zrobili badania okazało sie że miał Wynik testu na narkotyki pozytywny lekarz powiedzial że to normalne po zażyciu efki czy Nawet pseudo-efki..
Napisano Ponad rok temu
Nie kwestionuję, że ktoś ma się nią szprycować ale dość łatwo popaść w uzależnienie. Nie mówię o fizycznych symptomach, ale też o psychice i samej satysfakcji z intensywniejszych treningów oraz efektów jakie dzięki niej zyskujemy . Łatwo jest przekroczyć granicę pomiędzy racjonalnym stosowaniem, a nadużyciem .