Witajcie spotkałam się niedawno z nową firmą Formotiva i nw czy jest dobra i godna uwagi. Brał ktoś już coś z tej firmy i chciał by się podzielić doświadczeniami dotyczącymi tych produktów ?
Formotiva co myślicie ?
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy raz widzę tego producenta oraz jego odżywki. Jak dla mnie lepiej będzie zainwestować w suplementy od znanego producenta.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
chce zobaczyć coś nowego i myślałam że wypowie się osoba która już to testowała i powie coś więcej na ich temat
Napisano Ponad rok temu
Również nie spotkałem jeszcze na rynku tej marki.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Żanetta - skąd dowiedziałaś się o tej firmie ? Czy to nie jest przypadkiem ta firma, którą reklamują ostatnio w TV ?
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
To jest dokładnie ta firma co w tv a ich produkty mam od niedawna na siłce więc się zastanawiam czy są dobre
Napisano Ponad rok temu
Skoro masz dostęp do nich na siłowni to warto spróbować - próba nie strzelba i tak naprawdę jeżeli sama nie sprawdzisz ich działania to nie będziesz mieć rzetelnej opinii co do ich jakości .
Napisano Ponad rok temu
Opinia jednej lub 2 osob moze nie byc oboektywna, pamietaj ze nawet najdrozszy suplmemt moze byc dla Ciebie strata pieniedzy.
Uwazam ze kazdy powinien przetestowac przynajmniej kilka firm aby moc wypowiadac sie o danym suplemencie.
Ja osoboscie moge polecic firme Scitec Nutrition gdyz naprawde przetestowalem kilka a jak dla mnie ta naprawde daje efekty.
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie nie ma lepszego wyznacznika skuteczności niż my sami. Pamiętajmy, że to co działa na kolegę/koleżankę nas może w ogóle nie ruszyć. Dlatego przed zakupem jakiegoś supla, zawsze staram się kupić (jak jest mozliwość) 2/3 próbki dla testów.
Napisano Ponad rok temu
Kupiłem 2 białka z firmy formovita. Na początku miałem problemu min.biegunka przez 2-3 dni ale postanowiłem dalej stosowac ich bialko. Aktualnie biore je przez 18 dni i czuje się rewelacyjnie i dodatkowo widze szybsze rezultaty w sile i przybieraniu masy mieśniowej. Wiec biegunka moze nie byla przez bialko. Smaki: ice vanila 9/10 rozpuszczalnosc 10/10 . Czekolada 9/10 Nie pieni sie. Czy warto? bialko 1kg 84zł za 40 zl mozna z KFD kupic lub Acitvlab ale jakosciowo bez porównania wiec jesli ktos sugeruje sie jakościa tak polecam tą firme. Wlasnie mam zamiar zamowic zestaw supli z tej firmy jedynie nie jestem pewny przedtreningowki
Napisano Ponad rok temu
Cóż z tego co piszesz wszystko wygląda świetnie i ładnie. Pasuje więc pomyśleć nad sprawdzeniem produktów tej firmy .
Napisano Ponad rok temu
Jedno jest pewne, muszą mieć dużo kasiory skoro ich kampania marketingowa opiewa pełną gębą marketing internetowy jak i w TV. Ja na razie nie zainwestuje w ich suple. Lecz nie wykluczam oczywiście.
Napisano Ponad rok temu
Być może to kolejna sytuacja, gdzie inna popularna firma wypuszcza swoje produkty pod inną nazwą Przykładem mogą być odżywki Levrone od FA, Peak (chyba) od Hi Tec czy Biogenix z firmy Olimp.
Napisano Ponad rok temu
miałem przyjemność testować kreatynę, przedtreningówkę, gainera oraz proteiny z tej firmy.
Kreatyna porcja 5g czułem pobudzenie, żyły miałem na wierzchu i strasznie suszyło.
Przedtreningówka zadziałała bardzo pobudzająco i był widoczny przyrost siły
Gainer na porcję 100g posiada 366 kcal, 18,3g białka oraz 71.9g węglowodanów, smak ciasteczkowy bardzo dobry.
Napisano Ponad rok temu
więc, domyślam sie po co zalozyles to konto!
Napisano Ponad rok temu
Kreatyna porcja 5g czułem pobudzenie, żyły miałem na wierzchu i strasznie suszyło.
I w tym momencie wiadomo, że ten post jest napisany tylko i wyłącznie w komercyjnych celach . Nikt przy zdrowych zmysłach nie uwierzy by 5g kreatyny spowodowało waskularyzacje