Witam! Jestem nowy na tym forum i od razu chciałbym przeprosić jeżeli napisałem to w nie tym dziale Zapisałem się tak naprawdę do tego forum bo mam jedno pytanie. Mam 16 lat i ważę ok 92kg. i mam 172cm wzrostu (tak wiem o wiele za dużo ważę ale czas to zmienić!) z powodu że mam słabą motywację i mało czasu na trening chciałem zastosować reduktor tłuszczu (dokładnie ten [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) i do tego ok 45/60 min. treningu dziennie (chyba że wliczamy weekendy bo wtedy jeżdżę wieczorami 3/4 godziny). Moje PYTANIA są następujące czy reduktor który znalazłem nie powinien mi zaszkodzić bądź czy jest on w ogóle dobry w użyciu? Jak/ w jakich ilościach go stosować na dzień czy tylko przed treningiem? Ile tak naprawdę da mi taki reduktor, czy w mojej sytuacji warto go brać i czy trening jaki napisałem jest wystarczający? (mówimy tu o 45/60 min. jazdy na rowerze w tygodniu, non stop chodzenie i w weekendy 3/4 godziny jazdy na rowerze.) Mam nadzieję że odbierzecie to na poważnie i pomożecie. Chce już zmienić swój styl życia, swój wygląd i zdobyć nieco więcej siły.
Co do odchudzania za pomocą reduktora tłuszczu
Fabryka Siły
Może zainteresują Cie opinie n/t Trizer
Trizer spalacz tłuszczu to nowość na polskim rynku zobacz więcej:Trizer opinie
Napisano Ponad rok temu
Najważniejsze, że chcesz coś ze sobą zrobić. Mam nadzieję, że jest to Twoja decyzja, a nie presja rówieśników albo rodziny. Bardzo dobrze, że masz zaplanowany ruch, bo to on wpłynie korzystnie na Twoją przemianę materii. Nie znam produktu, o którym wspominasz. Natomiast mam dobre doświadczenie ze spalaczem tłuszczu Trizer. Na jego stronie http://www.trizer.pl możesz zobaczyć pełny skład. Jest on w postaci tabletek, więc łatwo go przyjmować. Stosuję go od jakiegoś czasu i nie mam żadnych skutków ubocznych. Dzięki niemu łatwo mi utrzymać dietę. Składniki w nim zawarte przyczyniają się do zmniejszenia apetytu.
Napisano Ponad rok temu
Nie nie jest to presja rówieśników/rodziny... Moja decyzja chce się zmienić na lepsze, przybrać trochę siły co do trizera są może jeszcze inne również dobre i BEZPIECZNE (bo o to się najbardziej boję) reduktory tłuszczu ale tańsze? będę szczery nie mam tyle pieniędzy! wszystko co zbieram zbieram na wymarzony motocykl i nie chcę bardzo dużo wydawać (chyba że w ostateczności. jak ma pomóc...) a co do treningu 45/60 min na rowerze w tygodniu i 3/4 godzinki w weekendy starczą?
Napisano Ponad rok temu
jak wygląda twoja dieta trzymasz ujemny bilans kaloryczny ?
"Nie ważne kim byłeś liczy się to kim jesteś a najważniejszym jest kim będziesz jutro"
Zapraszam do Polubienia Strony - Filmy/Muzyka/Motywacja/Treningi/Dieta
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
jak wygląda twoja dieta trzymasz ujemny bilans kaloryczny ?
Moja dieta wygląda tak że po prostu staram się unikać bardzo kalorycznych rzeczy, słodyczy... tak na prawdę to jem 5 posiłków i pomiędzy nimi duże ilości wody mineralnej ta waga trzyma się już od dobrego roku! próbowałem innych sposobów ale bez ćwiczeń. W sumie to były "leniwe próby" na dietę ''cud" xd
Napisano Ponad rok temu
Lepiej pieniądze zainwestować w dobrą dietę i waga spadnie nawet bez żadnych ćwiczeń te spalacze niewiele zdziałają bez dobrej podstawy jaką jest dieta...
"Nie ważne kim byłeś liczy się to kim jesteś a najważniejszym jest kim będziesz jutro"
Zapraszam do Polubienia Strony - Filmy/Muzyka/Motywacja/Treningi/Dieta
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Lepiej pieniądze zainwestować w dobrą dietę i waga spadnie nawet bez żadnych ćwiczeń te spalacze niewiele zdziałają bez dobrej podstawy jaką jest dieta...
czyli tak jakbym kupił trizer-a ten trening co napisałem wystarczy i musi być dieta nisko kaloryczna, bez słodyczy... no bez tego wszystkiego co nabiera nam tkanki tłuszczowej? Jakie są inne preparaty równie dobre jak trizer i ile będę musiał taką dietę utrzymywać?
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej będzie skorzystać z oferty trizera - spalacz + plan dietetyczny w jednej cenie. 2w1, a więc myślę że to chyba najkorzystniejsze rozwiązanie na początek .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
i, odpowiednią, ilością makroskladnikow..
Napisano Ponad rok temu
Dobra będę działał. Wielkie dzięki!
Napisano Ponad rok temu
Życzymy więc wytrwałości i czekamy na informację o postępach !
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ