Witajcie,mam pytanie odnośnie kreatyny jabłczanu wiadomo ,ze kreatyna działa silnie anabolicznie,aktualnie jestem na diecie na masę(jestem ectomorfikiem) i czy jak wezmę kreatynę i ukończę jej branie to czy nadal będę mógł przybierać na wadze z racji tego ,ze stosuję dietę.Bo jak już powiedziałem wcześniej kret. działa silnie anabolicznie podczas jej stosowania a jak się skończy jej branie to czy organizm będzie w stanie robić masę tylko na diecie bez jej stosowania? I mam nadzieję ,ze zostanie jakaś masa po jabłczanie na długo
Kreatyna
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście że będzie w stanie. Kreatyna to tylko wspomagacz o nic się nie bój.
Jaki będziesz ten jabłczan brał?
Napisano Ponad rok temu
Z Jabłczanu to polecił bym ci cm3 ale jeżeli jest to twoja pierwsza kreatyna to mocno zadziała monohydrat wiem po Sobie. Teraz znowu brałem stag kreatynowy xplode powder i poszły 2 cm w łapie i mogę polecić co do kreatyn
Napisano Ponad rok temu
co cóż monohydrant brałem 15 lat temu ,ale wiesz monohydrant ciągnie wodę ,która póżniej spada a jabłczan teoretycznie mniej spada,więc sam nie wiem co robić ,bo chcę stałej masy a nie tylko na czas brania.A ile ci spadło po kreatynie ?
Napisano Ponad rok temu
No tutaj masz racje z monohydratem bo szybko zyskałem masę i siła przyszła razem z masą ale spadło dużo.. no tyle praktycznie co przybrałem z masy i z siły to spadło,dlatego teraz próbowałem stag-u kreatynowego i jestem bardzo zadowolony bo dużo masy nie przyszło bo praktycznie kilogram ale wszystko zostało wraz z siłą.
Napisano Ponad rok temu
no sam widzisz jak to jest z ta kreatyną,albo wezmę jabłczan albo wcale,chociaż teoretycznie wiele osób mówi ze jabłczan a monohydrant to prawie to samo a brać a póżniej mieć spadki to nie dla mnie.Być może zostanie przy diecie i mass gainerze jako uzupełnienie dzięki za info
Napisano Ponad rok temu
Ja jabłczanu nie brałem nigdy ale zamierzam we wrześniu spróbować. No to życzę powodzenia i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownik Piotras18 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale powiem szczerze że najlepiej testować wszystko na Sobie i nie ufać temu co piszą w internecie bo nie wiadomo co i jak na daną osobę zadziała
Napisano Ponad rok temu
Ale powiem szczerze że najlepiej testować wszystko na Sobie i nie ufać temu
Racja ! Jestem takiego samego zdania, że wyrobienie samodzielnej opinii jest najlepszym sposobem na poznanie działania suplementu. Na każdego działa co innego .
Co do samej kreatyny, poleciłbym wykorzystać przywołane już tutaj staki kreatynowe czyli konglomeraty różnych form tego związku. Od siebie mogę polecić poniższe produkty:
BSN Nitrix
OLIMP Creatine Xplode
UNIVERSAL Storm
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ