Walka z czasem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak - najlepiej będzie jak wstawisz w tym temacie zdjęcia sylwetki (twarz możesz zamazać).
Zdjęcia wrzucisz łatwo na stronie TINYPIC.COM albo Fotosik.pl
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Zdjecia zrobione rano na czczo
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
moze to rozjasni troche temat i bedzie wiadomo co musze robic
Napisano Ponad rok temu
Mam problem z zobaczeniem zdjęć. Myślę, że jeśli włączysz do codziennego trybu życia ruch to jak najbardziej samo to uczyni, że Twoja waga spadnie. Dodatkowo możesz podkręcić swój metabolizm już na samym początku. W moim przypadku sprawdził się Trizer http://www.trizer.pl. Jest to spalacz tłuszczu w formie kapsułek, którego zadaniem jest podkręcenie metabolizmu i szybsze spalenie tłuszczu. Jeśli będziesz odpowiednio trzymał dietę, ćwiczył i wspomagał się to dość szybko uda Ci się osiągnąć efekty. Ważna jest systematyczność i chęć do podjęcia walki. Dietę podczas przyjmowania kapsułek łatwo utrzymać, bo produkt powoduje zmniejszenie łaknienia. Nie ma się ochoty na słodycze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie, to możesz zredukować tkankę tłuszczową przez najbliższe 3 miesiące, a potem bierz się za budowanie masy.
Co do spalaczy tłuszczu, to istnieją takie, które faktycznie działają, ale na pewno nie są to rzeczy, które powinno się stosować na początku redukcji.
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przede wszystkim musisz sobie uświadomić, że przez 3 miesiące cudów nie zdziałasz jeśli chodzi o poprawę muskulatury jednakże jeśli jesteś osobą która ma niewielkie doświadczenie w treningu siłowym, to może zajść u Ciebie zjawisko rekompozycji sylwetki.
Polega to na tym, że oprócz tracenia tkanki tłuszczowej zyskuje się też trochę masy mięśniowej w tym samym czasie.
Zastosuj się do tych wskazówek co pisałem na pierwszej stronie Twojego tematu, a na pewno nie tylko spalisz tłuszcz ale i poprawisz nieco muskulaturę.
I pamiętaj, że naprawdę zadowalająca sylwetka, to nie kwestia 3 miesięcy, ale conajmniej 2 lub nawet 3 lat pracy nad nią.
Użytkownik RychuP edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W takim razie dziekuje kazdemu za kazda rade. Jesli efekty sie pojawia to zdjecia pewnie wrzuce
Tematu nie zamykam jakby ktos jeszcze chcial cos dopisac
Pozdrawiam