Witam.
Jako świeżak na forum nie wiedziałem czy udać się do działu obalania mitów czy od razu do działu odżywek. Za pomyłkę umieszczenia tematu przepraszam. Przechodząc do meritum sprawy która mnie męczy to mianowicie to iż dałem sobie nawinąć makaron na uszy w pewnym sklepie i zdecydowałem się kupić białko firmy Bio Tech Pro Whey. Dobra cena duże wiadro i całkiem dobrze wyglądający skład. Po czym w domu kliknąłem w internet w poszukiwaniu opinii i nic nie mogę znaleźć. Co gorsza przeglądając zagraniczne strony trafiłem na link wg którego to białko ma zawierać ślady sterydu Winstrol. Dla tego moje pytanie jest takie czy możliwym jest żeby producent do białka dosypał mniejsze lub większe ilości substancji zakazanych czy nie ? Bo póki co moja próba oddania białka do sklepu skończyła się tym że pan sprzedawca nie umie tego wycofać musi dzwonić do kierownika i nic się nie da załatwić. Więc zostałem z takim problemem : jeść białko czy je sprzedać albo męczyć sprzedawce do skutku żeby mi oddał kasę, paragon mam na sprzedany towar. Proszę o radę i z góry dziękuje za pomoc.
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-2270g-2,p.html