Witam. Jest zima , wiecej czasu mam dla siebie -chciałbym zrobić coś ze swoim ciałem. Kokretnie mam tutaj na mysli biceps , chcialbym go powiekszyc. Chcialbym rowniez pracowac w domu, nie mam zadnego sprzetu do cwiczen ( tylko domowe sposoby )
Dlatego stad mam pare pytan do Was.
1. Jak cwiczyc z sukcesem ,aby w jak najszybszym czasie uzyskac porzadany efekt ?
2. Jak czesto trenowac i ile razy dziennie
3. Palenie papierosow - przeszkadza?
4. Nie stosuje zadnej diety - przeszkadza?
Nigdy wczesniej nie chodzilem na silownie
Pytanie od amatora - jak zrobic wiekszy biceps
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dieta jest najważniejsza jeśli chcesz coś osiągnąć. Musisz określić swój cel czy chcesz nabrać masy mięśniowej czy redukować.Jako, że jesteś początkujący to powinieneś ćwiczyć 3-4 razy w tygodniu całe ciało. Jeśli nie masz żadnego obciążenia, ławki itp. to ćwicz z obciążeniem swojego ciała np. brzuszki, pompki, podciąganie.
Napisano Ponad rok temu
Dieta jest najważniejsza jeśli chcesz coś osiągnąć. Musisz określić swój cel czy chcesz nabrać masy mięśniowej czy redukować.Jako, że jesteś początkujący to powinieneś ćwiczyć 3-4 razy w tygodniu całe ciało. Jeśli nie masz żadnego obciążenia, ławki itp. to ćwicz z obciążeniem swojego ciała np. brzuszki, pompki, podciąganie.
ok dzieki kolego , na poczatek chcialbym zrobic troche lepszy biceps. Mam stosowac sie do tego co napisales wyzej tak?
Napisano Ponad rok temu
Po co chcesz robić sam wiekszy biceps ? Dla szpanu czy jak ? Ćwiczy się całe ciało i diete się też trzyma dla całego ciała a nie tylko dla bicka
Napisano Ponad rok temu
Trening samego bicepsa to beznadziejne posunięcie. Każdy nałóg przeszkadza w zdrowym trybie życia, to oczywiste.
Jak często? Trzy razy w tygodniu całe ciało z dniem przerwy po treningu. Dieta? Zależy jak wyglądają Twoje obecne posiłki.
Wiedza jest wszędzie, wystarczy jej poszukać.