Witam Chciałym dowiedzieć jakie mam zapotrzebowanie kaloryczne ważę 70kg wzrost 180cm 3 razy w tygodniu cwicze po jednej godzinie plus 30 min biegania przed treningiem . Chciałbym przytyć z 8- 10 kg . Jestem typem mezomorfika . Chciałbym uzyskac informacje dotyczące Zapotrzebowania kalorycznego oraz co jesc przed i po treningu . Bardzo proszę o pomoc

Zapotrzebowanie
Napisano Ponad rok temu
Tutaj obliczysz swoje zapotrzebowanie → http://www.fabrykasily.pl/bmr
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Zapotrzebowanie na białko. | Artykuły i Ciekawostki | 
 |   
 | ||
| Zapotrzebowanie na cukier(?) | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| jakie zapotrzebowanie | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Jak akuratnie określić dzienne zapotrzebowanie? | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Magnez – zapotrzebowanie, niedobory i źródła pokarmowe | Artykuły i Ciekawostki | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Pomocy Nie daje rady sam ze sobą. Pomocy Nie daje rady sam ze sobą.- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta na mase do oceny Dieta na mase do oceny- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta Dieta- Ponad rok temu 
- 
			 Carb Nite, czyli cotygodniowe ładowanie weglami. Redukcja Carb Nite, czyli cotygodniowe ładowanie weglami. Redukcja- Ponad rok temu 
- 
			 Kreatyna i odchudzanie Kreatyna i odchudzanie- Ponad rok temu 
- 
			 Wiecej bialka niz potrzeba w diecie Wiecej bialka niz potrzeba w diecie- Ponad rok temu 
- 
			 Odchudzanie oraz poprawienie sylwetki Odchudzanie oraz poprawienie sylwetki- Ponad rok temu 
- 
			 Duży brzuch. Duży brzuch.- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta do treningów Dieta do treningów- Ponad rok temu 
- 
			 Budowanie masy, przy jednoczesnym pozbywaniu sie nadwagi Budowanie masy, przy jednoczesnym pozbywaniu sie nadwagi- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu