Witam,
Jestem dosłownie zielony w temat więc proszę o wyrozumiałość, w końcu każdy kiedyś zaczynał.
Chciałbym spalić tłuszcz, oraz lekko rozbudować górę, głównie mi zależy na sile, ale rzeźba też się przyda.
obecnie wyglądam tak:
Moja waga wzrost oraz cała reszta jest w moim profilu więc nie bd pisał gdyż tam raczej będę aktualizował na bieżąco.
na chwilę obecną wygląda to jednak tak:
obecnie moja dieta to:
ok 400 gram dziennie (staram się dzielić na 3 regularne posiłki)
staram się utrzymywać niedobór kaloryczny, a skoro nie lubię gotować poszedłem na łatwiznę.
Do sedna:
chciałbym abyście dobrali mi dietę, aby zapewnić potrzebne substancje dla organizmu, ale jak już wcześniej pisałem nie lubię gotować, a po drugie to pracuję na 12-sto godzinne zmiany więc nie mam zbyt dużo czasu na gotowanie, proszę o coś co szybko można przygotować, osobiście smakują mi oaty z dżemem lub kakałem (podlewam je mlekiem do konsystencji gęstszych płatków) więc jeżeli by się dało to na tej bazie poprosiłbym dietę (mieszkam w Angli więc ciężko znaleźć polskie produkty)
witaminy przyjmuję osobno więc nie trzeba ich uwzględniać w diecie (ew jakie witaminy powinienem przyjmować a jakich starać się wyrzekać)
myślę że napisałem wszystko co jest potrzebne ale w razie czego dopiszę co jeszcze jest potrzebne
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Gibon:)
Użytkownik Gibon:) edytował ten post Ponad rok temu