Ostatnio otrzymałem bardzo ciekawą propozycję (nie ważne jaką

Dodam od razu, że pomijamy aspekty genetyczne itp. Rozumiem, że organizmy reagują różnie na te same bodźce. Proszę napiszcie ile średnio wam wychodziło na rok.
Z góry dziękuję.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jechałeś tylko na diecie, czy brałeś jakieś odżywki? Treningi ciężkie robiłeś?Mi się udało w pół roku przytyć 17kg, więc przez rok nie powinnieneś mieć problemów. Oczywiście wszystko zalezy od Ciebie
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
W rok jest możliwe aby przytyć 12 KG... Ale to jest zależne od wspomnianej przez Ciebie genetyki, treningów, diety, supli, regeneracji, trybu życia itp. Ja Ci powiem tak że jeśli stać Cię na aby trzymać zajebistą dietę i wpierać się suplami to powinieneś przez rok przytyć nawet więcej niż 12 KG. Ja czasami miałem że w ciągu miesiąca przytyłem 3-4 KG a mam 188 wzrostu, typ budowy ekto... Proponuje Ci zrobić typowy trening dzielony na mase 3 razy w tygodniu. Zapraszam do działu dieta w sprawie odżywiania, zapraszam do działu suplementacja w sprawie odżywek a tu mogę Ci pomóc z treningiem na mase.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja zrobiłem 19 kg w rok
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rocznie da się przytyć tylko 5kg na mięśniach, ja przytyłem w 3 miesiące 10kg ale w tłuszczu. Jeśli chcesz przytyć obojętnie czym to moja rada jedz bardzo obfite kolacje zaraz przed snem, a jedz tosty, pizze, zapiekanki i inne gów........
Napisano Ponad rok temu
a ty myślisz jacus ze przytyłeś na mięśniach te 10kg w 4mie?, poza tym kultury trochę chamieTakie rady to sobie w d.pe wsadz. Na kolacje tylko bialeczko, zadnych pizz czy zapiekanek. Chcesz wypracowac ladna sylwetke czy zapasc sie jak swinia?
Napisano Ponad rok temu
a ty myślisz jacus ze przytyłeś na mięśniach te 10kg w 4mie?, poza tym kultury trochę chamie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
tamoxifen czy nolvadex |
Sterydy i Prohormony |
|
![]()
|
||
co jest lepsze?? |
Rozmowy nie na temat |