Płatki owsiane błyskawicznie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Osobiście bardziej preferuję górskie ze względu na bardziej odpowiadający mi smak - mleko, w którym są gotowane płatki posiada delikatny posmak zboża, a sama owsianka jest mniej "ciapowata" .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, wszystko zależy od smaku jaki preferujesz Najlepiej spróbuj oba i porównasz. Jeżeli chodzi o wartości odżywcze to jest podobnie
„Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo. Zwyciężyć i osiąść na laurach to klęska.”Józef Piłsudski
Napisano Ponad rok temu
Wszystko tak naprawdę zależy od sposobu przyrządzenia
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się że górskie mają więcej błonnika i niższy indeks glikemiczny, możę się mylę? Moja dziewczyna zawsze je tylko górskie w musli, jak raz kupiłęm błyskawiczne to dostałem po głowie
hard work hard work
Napisano Ponad rok temu
Ja jem płatki górskie z jogurtem naturalnym i bananem. Wszystko zmiksowane i pyszne:) Niestety ostatnio dopada mnie po tej miksturze zgaga...
Napisano Ponad rok temu
Ja jem płatki górskie z jogurtem naturalnym i bananem. Wszystko zmiksowane i pyszne:) Niestety ostatnio dopada mnie po tej miksturze zgaga...
Prawdopodobnie zbyt obfity posiłek na raz co powoduje problem z trawieniem.
Napisano Ponad rok temu
Swój głos oddaje na górskie. Łącze je nie tylko z owocami, ale także orzechami, mlekiem bądź jogurtem. Nie miksuję.
Napisano Ponad rok temu
Górskie są mniej przetworzone niż błyskawiczne więc jeśli dbasz o zdrowie to Górskie są lepszym wyborem
Napisano Ponad rok temu
Górskie są mniej przetworzone niż błyskawiczne więc jeśli dbasz o zdrowie to Górskie są lepszym wyborem
Masz jakieś dokładniejsze informacje na ten temat ? Bo z chęcią bym o tym poczytał.
Napisano Ponad rok temu
Masz jakieś dokładniejsze informacje na ten temat ? Bo z chęcią bym o tym poczytał.
Nie mam ale po prostu traktuję to na logikę : D Poszukaj może na necie, na pewno coś będzie
Napisano Ponad rok temu
Prawdopodobnie zbyt obfity posiłek na raz co powoduje problem z trawieniem.
Dokładnie tak. Podzieliłem to na dwa mniejsze posiłki w trakcie pracy i jak na razie jest ok.Staram się też nie jeść codziennie tego samego zestawu. Zabieram sobie też np. sałatke z tuńczykiem i makaronem.
Napisano Ponad rok temu
Lepiej mniej, a częściej
Napisano Ponad rok temu
Zależy od czasu. Czasem czasu nie ma to błyskawiczne.
Napisano Ponad rok temu
Niemniej jednak lepiej przygotowywać posiłki wcześniej - oszczędzamy sobie stresów, że nie zjemy pełnowartościowego dania oraz jesteśmy pewni co jemy
Napisano Ponad rok temu
Rzeczywiście w pracy mam mało czas na jedzenie a co dopiero na przygotowywanie posiłku. a coraz bardziej przekonuję się, że 5 posiłków to o niebo lepsze rozwiązanie niż 3 do pełna;)
Napisano Ponad rok temu
Lepiej być nieco głodnym niż napuchniętym jak balon od jedzenia
Napisano Ponad rok temu
Błyskawiczne to najgorszy syf co do płatków owsianych. Nie ma co tu dużo czytać, im bardziej przetworzone, tym gorsze. To tyczy się wszystkiego.
Obróbka termiczna, cokolwiek.
Wiedza jest wszędzie, wystarczy jej poszukać.
Napisano Ponad rok temu
Błyskawiczne to najgorszy syf co do płatków owsianych. Nie ma co tu dużo czytać, im bardziej przetworzone, tym gorsze. To tyczy się wszystkiego.
Obróbka termiczna, cokolwiek.
Zgadzam się z Tobą w stu procentach. Od jakiegoś czasu staram się w ogóle nie kupować półproduktów. Koncentraty pomidorowe, sosy ze słoików itp. odstawiłam całkowicie. Staram się sama przygotowywać wszystko. W związku z tym, że postanowiłam sie odchudzać to nowe nawyki jak najbardziej się przydały. Dieta, ćwiczenia i suplement diety www.trizer.pl są najważniejszymi elementami w moim odchudzaniu. Efekty są już widoczne więc już jestem zadowolona.
Użytkownik martusia edytował ten post Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przyprawy
- Ponad rok temu
-
Jajka
- Ponad rok temu
-
Czerwona papryczka chili
- Ponad rok temu
-
Makaron z sosem z pieczarek, marchwi i soi.
- Ponad rok temu
-
Placuszki z twarogu, tuńczyka i otrąb
- Ponad rok temu
-
Zapiekanka Ziemniaczana
- Ponad rok temu
-
Książka kucharska dla osób fit
- Ponad rok temu
-
Pacuszki/Naleśniki owsiane