plamki na ciele
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zalecam wizyte u lekarza ale wczesniej sprawdz czy masz tez takie objawy wtedy kiedy siedzisz i rownierz zaraz po spozyciu alkoholu, czy wychodza kiedy sie denerwujesz, czy sa jakies dusznosci. Warto to wiedziec przed wizyta. Wiem ze przy nerwicy sa takie plamki a nerwicy lepiej nie lekcewazyc
tu masz kardiolo i poczytaj troszke [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Hej
Zalecam wizyte u lekarza ale wczesniej sprawdz czy masz tez takie objawy wtedy kiedy siedzisz i rownierz zaraz po spozyciu alkoholu, czy wychodza kiedy sie denerwujesz, czy sa jakies dusznosci. Warto to wiedziec przed wizyta. Wiem ze przy nerwicy sa takie plamki a nerwicy lepiej nie lekcewazyc
tu masz kardiolo i poczytaj troszke [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam
mnie po prostu tylko swędzi i jak zaczynam się drapać to się rozszerza i przy okazji strasznie wkurza...
Napisano Ponad rok temu
mnie po prostu tylko swędzi i jak zaczynam się drapać to się rozszerza i przy okazji strasznie wkurza...
No to wierz mi ze to nie jest normalne takie swedzenie, ale jak doktor beee, to proponuje w takim razie obciecie paznokci Jak na stare lata te plamki ci zbrazowieja to dopiero wtedy je zaczniesz smarowac.
Napisano Ponad rok temu
Mi często po wysiłku, gdy się spocę wyskakują czerwone plamki w różnych obszarach ciała, które po jakimś czasie znikają.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem. Ja mam już to tyle lat, że się przyzwyczaiłemdokladnie, a na te "potówki" jest jakaś rada?
Mogę jeszcze napisać ,że wysypka nasila się gdy na ciele zalegają jakieś pyłki itp,które wraz z potem podrażniają skórę.
Takimi pyłkami mogą być np pyłki zbożowe. Mieszkam na wsi i podczas np żniw problem się nasila.
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem pewny czy chodzi dokładnie o ten problem ale w przybliżeniu przytoczę moje objawy:
- oczy bardzo spuchnięte
- plamki na całym ciele
- ciężki oddech
Po wystąpieniu pierwszych objawów postanowiłem udać się do lekarza w celu wyjaśnienia tego problemu. Kobieta powiedziała, że dochodzi do tego przez pot wraz z kurzem.
Poleciła mi picie wapna oraz kąpiel w letniej wodzie kiedy pojawi się ten problem. Naturalnie nie powinno się tego drapać!!! W sumie pomagało to i na chwilę obecną już nie mam z tym żadnego problemu a minęło kilkanaście lat.