Witam, mam na imię Wojtek,16 lat przy wzroście 190cm ważę zaledwie 60kg, dlatego chcę zmienić coś w swoim trybie życia, diecie itp. aby przytyć i zbudować rzeźbę przeciętnego wysportowanego człowieka. Ogólnie jestem człowiekiem o szybkim metabolizmie jak większa część mojej rodziny. Do przeznaczenia na samą pseudo siłownię ,a raczej myślę chwilowo o samych hantlach na które chciałbym wydać max 200zł. Poczytałem trochę i dowiedziałem się że kupowanie hantli gdzie w zestawie są obciążenia kompozytowe to kasa wyrzucona w błoto, najbardziej zastanawiam się nad tą aukcją:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
Chciałbym też przeznaczyć pewną kwotę na odżywkę białkową czytałem że ostrovit jest dobrym wyborem + gainer także poczytałem i dowiedziałem się że są one stworzone dla ludzi o szybkiej przemianie ale nie wiem jaką firmę wybrać aby nie obciążyła ona za bardzo portfela. A teraz najważniejsze plan treningowy zważając tylko na te hantle i oczywiście ćwiczenia gdzie żaden sprzęt nie jest potrzebny, mógłby ktoś mi go ułożyć lub może jest już gdzieś coś podobnego ale ja tego po prostu nie potrafię znaleźć?
Pozdrawiam