Witam, mam 37 lat mam 182 cm wzrostu i 75kg wagi i jestem bardzo chudy, chciał bym się zapytać, co zacząć brać aby tej masy mi przybrało, bo żona zaczyna mnie z łóżka wyganiać ;D
P.S 
Pracuje całe dnie na roli, więc siłę mam, ale brakuje mi tej masy ciała.

Rozbudowa muskulatury
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dieta + dobry gainer na podbicie kaloryczności. Mass UP z Activlaba jest tani i dobrze podbija kaloryczność diety.
Mateusz Pawlak 
Napisano Ponad rok temu
oo widzisz, akurat Mass Upa sobie zamowilem na podbitke a nie bylem do konca pewny czy to dobry wybór 
Napisano Ponad rok temu
Sam cukier puder i znikoma ilość białka. Ale jak jesteś suchy jak wiór to każda kaloria jest dobra.
Mateusz Pawlak 
Napisano Ponad rok temu
Białko daje radę z posiłków wyciągać gorzej właśnie z węglami wiec mam zamiar podbijac Mass Up'em - trudno jest mi przybrać wiec mam nadzieje ze mi podejdzie 
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy większyć porcję ryżu/makaronu /kaszy/ pieczywa/ płatek i już będzie więcej węgli
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Pewnie jednak ciężej jest jeść więcej z refluksem, zależy od dnia 
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brak apetytu nie jest zależny od refluksu - refluks rządzi się swoimi prawami  . Mimo wszystko środek faktycznie dobry i może go zastosuje
. Mimo wszystko środek faktycznie dobry i może go zastosuje 
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Rozbudowa klatki | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
|   POMOCY! Za bardzo rozbudowane mięśnie [zdjęcia] | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| rozbudowa tricepsa | Trening dla początkujących | Guest_007mg_* | 
 |   
 | |
| Jak rozbudować idealną klate ??? | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Nowicjusz rozpoczyna przygodę z rozbudowania ciała :) | Dzienniki treningowe | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Jaką odżywkę białkową wybrać? Jaką odżywkę białkową wybrać?- Ponad rok temu 
- 
			 Jakie suplementy na mase i sile Jakie suplementy na mase i sile- Ponad rok temu 
- 
			 Środki na odchudzanie Środki na odchudzanie- Ponad rok temu 
- 
			 Kreatyna na redukcji Kreatyna na redukcji- Ponad rok temu 
- 
			 Suplementy a zdrowie Suplementy a zdrowie- Ponad rok temu 
- 
			 Suplementacja na redukcji Suplementacja na redukcji- Ponad rok temu 
- 
			 Przedtreningówka? Przedtreningówka?- Ponad rok temu 
- 
			 Czy kreatyna cm3 jest najlepsza ? Czy kreatyna cm3 jest najlepsza ?- Ponad rok temu 
- 
			 Jak stosować suplementacje ? Pomóżcie Jak stosować suplementacje ? Pomóżcie- Ponad rok temu 
- 
			 Jaka suplementacja będzie dla mnie najlepsza? Jaka suplementacja będzie dla mnie najlepsza?- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu