Witam mam pewien problem z dobraniem treningu na redukcji a dokładnie chodzi jaki trening wybrać dla siebie dużo osób poleca trening na siłę 6-8 powtórzeń a znowu na innych piszą że trening siłowy dla początkujących to niezbyt dobry pomysł więc co w takim razie zrobić ? , Ps wiem że najważniejszą role odrywa tutaj dieta
- Wzrost:186
- Waga:88
- Waga planowana:75
- Staż treningowy:Niecały rok
- Ile robisz treningów w ciągu tygodnia?Dotychczas robiłem Push&Pull (4 razy w tyg) a teraz zamierzam siłowy (3razy w tyg )
- Rodzaj Twoich treningów: Fbw/spliit / Push& pull/ a teraz na siłę
- Intensywność Twoich treningów:Średnia
- Czy zazwyczaj szybko chudniesz czy masz tendencję do tycia? Endo bardzo szybko tyje i bardzo szybko odkłada mi się tłuszcze geny po tacie .
- Co uważasz za najtrudniejsze w stosowaniu dobrego odżywiania?Budżet domowy / Uzależnienie stopniowe od cukry ale na redukcji daję radę jak na razie ale jak się dopadnę to niemiarkowanie mogę jeść tak zwane napady głodu
- Czy stosujesz suplementy i jeśli tak to jakie oraz od jak dawna(czy systematycznie?) Stosuje aktualnie kreatynę 5 g po trening tylko , WPC , Witaminy Po głównym posiłku , Omega 3 od rana , Witamina C od rana
- Kontuzje/Urazy Nie
Użytkownik Pitredbull edytował ten post Ponad rok temu