Mam do was pytanie,a mianowicie,chodziłem na siłownie,urywkami,tak po 5 miesięcy,3 miesiące,4,ale powiedzmy,że ostatnim razem czyli około 1,5 roku temu dajmy na to zaczynałem na ławce od 60kg i tak robiłem 12,potem 62,5/65/70 i tak kończyłem no i wiadomo zrobiłem 4 serie na klatke i przechodziłem do następnego cwiczenia,a teraz jak zaczne na 50 to jak 60 skoncze to i tak nie zrobie tyle powtorzen co chce,a co najgorsze i nie wiem czym to moze byc spowodowane,ze jak przechodze to nastepnej partii,to mam "bezwład" nie mam po prostu siły robic kolejej partii,a jak wtedy chodziłem czyli 1,5 roku temu to nie dosc,ze czulem sile,to mialem tej sily na tyle zeby zrobic caly trening,a teraz .. Pomóżcie,czym to może byc spowodowane,z góry dziękuję
Załamka ;o
Napisano Ponad rok temu
Napisz coś więcej o sobie.
jaki masz cel treningowy?
jakim sprzetem dysponujesz?
czy masz dobraną diete pod obrany cel? masa/redukcja
Powiem ci tylko tyle że nie ma to żadnego znaczenia ile bierzesz na klatke i ile robisz powtórzeń. Jak masa rośnie to znaczy ze jest dobrze ale do tego trzeba odpowiedniego treningu i diety.
Zapraszam również do założenia u nas dziennika treningowego http://forum-kultury...ngowy-poradnik/ prowadząc dziennik szybciej będziesz notował postepy.
Mateusz Pawlak