Skocz do zawartości


Zdjęcie

rEDUKCJA WAGI


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

CIUKU
  • Pytanie
  • 1 postów
  • Pomógł: 0
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

rEDUKCJA WAGI

wITAM TRENUJE KICKBOXING I SILOWNIE CHCIALBYM ZRZUCIC Z 15 KG A ZARAZEM MIEC SILE NA TRENINGACH CO MAM JEST A CZEGO UNIKAC PROSZE O ODPOWIESZ


  • 0

UkaniU

UkaniU
  • Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 3340 postów
  • Pomógł: 15
  • Lokalizacja:Kraków / Wrocław
  • Płeć:Mężczyzna
  • Zainteresowania:Culinary and healthy cooking in the kitchen!
  • Staż [miesiące]:6 lat +
  • Wzrost [cm]:174
  • Biceps [cm] :41,5
  • Wyciskanie [kg]:140
  • Waga [kg]:81

Napisano Ponad rok temu

Re: rEDUKCJA WAGI

Witaj, oblicz na początek własne zapotrzebowanie na kcal. Na pewno odstaw alkohol napoje słodzone, przetworzoną żywność, produkty z mąki pszennej, unikaj wieprzowiny i tłustych mięs.

Smażenie zastąp pieczeniem ( JEŻELI CHODZI O WARZYWA PODCZAS PIECZENIA WYDOBYWAMY Z NICH NAJWIĘCEJ SMAKU Z WSZYSTKICH MOŻLIWYCH OBRÓBEK TERMICZNYCH), używaj pełnoziarnistych produktów, grubych kasz i sypkich nie rozgotowanych ryży. Jedz dużo warzy i owoców nie później niż 16-17 bo fermentują w żołądku.Pij wodę, jedz nasze ryby takie jak lin,szczupak,sandacz,(na kolację wędzony sum bajka) lub morskie. Kurczaka zastąp indykiem ale najważniejsze aby jedzenie było na tyle zróżnicowane żeby nam sprawiało przyjemność podczas jedzenia a, do tego dostarczało dobrej wartości odżywczej! pozdro.




Dołączona grafika

Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.

S
iła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.


Kuba96
  • Ekspert
  • PipPipPipPip
  • 1729 postów
  • Pomógł: 24
124
Bardzo Dobra
  • Lokalizacja:Mazowieckie
  • Płeć:Mężczyzna
  • Wzrost [cm]:183
  • Biceps [cm] :44
  • Udo [cm]:71
  • Przysiad [kg]:200x5
  • Wyciskanie [kg]:160
  • Martwy ciąg [kg]:200
  • Waga [kg]:105

Napisano Ponad rok temu

Re: rEDUKCJA WAGI

Wieprzowina jest dobrym mięsem, pod warunkiem, że jest chuda.


  • 0
Zapraszam do śledzenia mojego dziennika treningowego :)
http://forum-kultury...dt-kuby/page-25

UkaniU

UkaniU
  • Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 3340 postów
  • Pomógł: 15
  • Lokalizacja:Kraków / Wrocław
  • Płeć:Mężczyzna
  • Zainteresowania:Culinary and healthy cooking in the kitchen!
  • Staż [miesiące]:6 lat +
  • Wzrost [cm]:174
  • Biceps [cm] :41,5
  • Wyciskanie [kg]:140
  • Waga [kg]:81

Napisano Ponad rok temu

Re: rEDUKCJA WAGI

Wieprzowina jest dobrym mięsem, pod warunkiem, że jest chuda.

Jw jedzenie ma być zróżnicowane, lecz i tak wieprzowina nie często, dla czego ? niższa wartość biologiczna niż białe mięso lub wołowina, stosunkowo duża ilość nasyconych tłuszczy do pozostałych (lecz nie tyczy się to części polędwiczki i schabu).




Dołączona grafika

Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.

S
iła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.


Grammatikk

Grammatikk
  • Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 19491 postów
  • Pomógł: 223
  • Lokalizacja:Kraków
  • Płeć:Mężczyzna
  • Zainteresowania:https://www.facebook.com/mateusz.pawlak.5473
  • Staż [miesiące]:Sam już nie wiem dłuuugi jest ;)
  • Wzrost [cm]:193
  • Pas [cm]:85
  • Wyciskanie [kg]:Na zerwanej klacie nie nawyciskam...
  • Martwy ciąg [kg]:Nie wykonuję tego ćwiczenia
  • Waga [kg]:98,5

Napisano Ponad rok temu

Re: rEDUKCJA WAGI

Nie popadaj w skrajności. Każde mięso jest dobre a przy ilościach jakie trzeba pochłaniać uprawiając sporty sylwetkowe większość kupuje to na co im budżet pozwala. Mało kogo stac na wołowinkę czy rybki typu dorsz/łosoś dlatego jest jak jest. 


Mateusz Pawlak ;)




Podobne tematy Zwiń

  Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne
 

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024