witam na styczen planuje cykl 1-5metka 40mg ed 1-8 propa 100mg eod 6-10 wino 30mg ed mam 30tab clomidu i 20 tamoxifenu wydaje mi sie ze powinno stykac jak myslicie odblok zaczac odrazu po metce?
Napisano Ponad rok temu
witam na styczen planuje cykl 1-5metka 40mg ed 1-8 propa 100mg eod 6-10 wino 30mg ed mam 30tab clomidu i 20 tamoxifenu wydaje mi sie ze powinno stykac jak myslicie odblok zaczac odrazu po metce?
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
cel cykl masa dobrej jakosci z dwa lata temu bralem deke z tesciem ale nie odblokowalem sie jak trzeba i wyszla kupa wiec nawet tego cyklu nie licze mialem z pol tora roku off w tym roku polecialem 20 szotow z susty 250mg co 4 dni i zjadlem 100wina na styczen planuje wlasnie taki cykl z tych trzech srodkow mete chce na dobrego kopa jeszcze jej nie smakowalem i nie chce tez nalykac sie wszystkiego nie wiadomo w jakich ilosciach zadnych przeciwskazan nie ma wiek 30l waga 88kg nie wiem jak z tym odblokiem zrobic teraz zeby lipy nie bylo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cykl w dupe...clomid 2 listki 100mg potem 50mg do konca...esantiale.hepatil..na oslonke...cylk dal ci huja za malo za krotko meta zbedna w takim cyklu....na przyszlosc napisz doradzimy
Napisano Ponad rok temu
a) Staż
Cel Cyklu (np. masa/siła/rzeźba)
c) Dotychczasowego kontaktu z saa
d) Kiedy skończył się ostatni cykl
e) Przeciwwskazania
f) Wiek/waga
a)staz okolo 3 lat z przerwami
b)cel cyklu chodzi mi o mase i dobrej jakosci miesien nie chce sie tylko zalac jak prosiak
c)dwa lata temu deka i test prolognatum przez 8 tyg deka 200mg e7d i tesc 100mg e7d tak wiem nie musicie komentowac odblok byl slaby wiec wszystko spadlo mialem pauzy z pol tora roku off 6 miesiecy temu skonczylem cykl 20 szotow susty 250mg e4d i 100 tab wina odblokowalem sie paczka clomidu i tamoxifenem pol roku off
d)ostatni cykl skonczyl sie 6 miesiecy temu
e)nie ma zadnych przeciwskazan
f)30l 88kg
na styczen planuje cykl 1-5metka 40mg ed 1-8 propa 100mg eod 6-10 wino 30mg ed mam 30tab clomidu i 20 tamoxifenu wydaje mi sie ze powinno stykac jak myslicie odblok zaczac odrazu po metce?wczesniejszy cykl z susty i wina ulozony byl tak ze odblok bralem dwa tyg po ostaniej suscie i w tym samym czasie mialem koniec wina a jak teraz ?
Napisano Ponad rok temu
Nie zakładaj 3 tematu bo będe musiał wyciągnąć konsekwencje. Pisz w 1.
Łączę...
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czemu cykl do dupy ?no to juz teraz sie zamieszalem no moglem napisac wczesniej ten towar juz kupilem ja pierdole wpizdu
Napisano Ponad rok temu
ziomki mowili ze taki cykl bedzie ok tutaj piszecie ze jest do dupy widze pol wyplaty poszlo w dupe masakra jakas to moze sam prop i wino albo prop i metka no cos musze z tego ulepic nie mam kasy juz spukalem sie towaru tez nie cofne juz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To raczej żart był. ja sok już mam ale nigdy za wiele.
Napisano Ponad rok temu
dobra polece propa z metka dzieki panowie ide w kime bo do roboty pozdro
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Odblok a aeroby?czy mają pozytywny wpływ? |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Odblok a aeroby?czy mają pozytywny wpływ? |
Trening dla początkujących |
|